2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست
آتیشش می زنی اما بازم دلت می گیره از اینکه خودش این کار رو نمی کنهکاش به روشی که جواب بده بشینی دقیق ...

ببین همسر شما درک داره 

میتونه بشینه به حرفت گوش بده و منطقی مسئله رو بررسی کنه 

همسر من یکم خودشیفته تشریف داره اصلا زیربار نمیره همیشه هم منو مقصر میدونه اصلا نمیشه باهاش حرف زد یا راجبه مسئله مهمی مشورت کرد توانایی گفت و گو نداره پیرم کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین همسر شما درک داره میتونه بشینه به حرفت گوش بده و منطقی مسئله رو بررسی کنه همسر من یکم خودشیفته ...

بله گفتگو رو دوست داره شوهرم. البته چندین بار وسط گفتگو توهین کرده منم عصبی شدم بحث بی نتیجه مونده . این مدتم یکی دوماه دیگه حرف نزدم وقتی می دیدم طلبکار میشه به غرورم برمیخورد بعد انقدر بی تفاوت شدم کم کم گیر داد گفت چته چرا دیگه با عشق نگام نمی کنی منم نیش و کنایه زدم اون بیشتر گیر داد تا آخرش گفتم چمه . با داد و دعوا گفتم چمه اما می دونست دیگه خیلی فشار رومه بهش گفتم از ترس اینکه حق به جانب بگیری و یه چیزی بگی که بدترم کنی خواستم دیگه کاری کنم فک کنی برام مهم نیستی و از این حرفا

... مردا مثل فنر میمونن در میرن گاهی دوباره باید تنظیم شن اه آدم خسته میشه بخدا

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

بله گفتگو رو دوست داره شوهرم. البته چندین بار وسط گفتگو توهین کرده منم عصبی شدم بحث بی نتیجه مونده . ...

باز خوبه حداقل درک کرده ایندفعه من وقتی خیلی دلخور میشم ازش سرد برخورد میکنم منو مقصر میدونه میگه داری رابطمونو با این سرد بودنت خراب میکنی 

راجبه مشکلاتم که اصلا نمیتونم باهاش حرف بزنم چون نمیتونه گفت و گوی سالمی داشته باشه حرف حرف خودشه 

همیشه هم فک میکنه ایراد از منه 

اصلا نمیتونم باهاش درد و دل کنم میگه من از زن ضعیف و این حرفا خوشم نمیاد درد و دل کردنو ضعیف بودن میبینه با بقیه و اطرافیان خیلی خوش برخورده توی ظاهر ولی منو پیر کرده 

باز خوبه حداقل درک کرده ایندفعه من وقتی خیلی دلخور میشم ازش سرد برخورد میکنم منو مقصر میدونه میگه دا ...

اینجور مردا روی اعصابن

مجبوری تو هم بیشتر توی جمع دوستات باشی به خودت برسی. هر چند جای خالی یه مرد حامی با هیچی پر نمیشه اما همیشه دنیا به کام نیست😔

اینجور مردا روی اعصابنمجبوری تو هم بیشتر توی جمع دوستات باشی به خودت برسی. هر چند جای خالی یه مرد حا ...

با این رفتاراش هم حتی کنار اومدم چون خودم روانشناسی خوندم آستانه تحملم بیشتره ولی خب با خیانت کردن ابدا اینکه هنوز تو فکر کس دیگس داغونم میکنه 

با این رفتاراش هم حتی کنار اومدم چون خودم روانشناسی خوندم آستانه تحملم بیشتره ولی خب با خیانت کردن ا ...

همه زندگیا رو گند و کثافت برداشته گوشی هم که هست دیگه هر کیو بخوای دو دقیقه بعد عکساشم دیدی دلتم خواست پیام میدی . اه

همه زندگیا رو گند و کثافت برداشته گوشی هم که هست دیگه هر کیو بخوای دو دقیقه بعد عکساشم دیدی دلتم خوا ...

نمیدونم چیکار کنم موندم همینجوری مشاوره هم نمیاد ببرمش وگرنه این به حرف بقیه برای ظاهر سازی گوش میده 

نمیدونم چیکار کنم موندم همینجوری مشاوره هم نمیاد ببرمش وگرنه این به حرف بقیه برای ظاهر سازی گوش میده

شوهر منم یه کمی ظاهرسازیو دوست داره اما تا حدودی مشاور رو گول زد خودشو بهتر از اونچه هست نشون داد اما من برام مهم نبود معمولا سعی میکنم خودمو بسازم قوی تر شم خیلی خیلی هم موفق نمیشم ولی باز زومم رو از روی اون برمیدارم راحت ترم