2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

255 بازدید | 39 پست

یه نامه تبریک از دوس دختر سابق همسرم رو بین وسایلش دیدم مال چندسال پیشه بنظرم خیانت فقط برا آینده نیست همینکه هنوز تو فکر اونه یعنی بمن خیانت کرده بنظرتون منطقیه میخوام جدا بشم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون تو فکر کس دیگس چرا باید مثل تف بچسبم بهش؟

بله خیانت دیدن همین حس رو القا می کنه

شما پرسیدی منطقیه گفتم نه احساسیه

چون الان شما احساس کردی اضافی هستی اما درواقع اضافی نیستی و اون دوست دختر مال قبل بوده و اگه میخواستش اون رو می گرفت یا حداقل شما رو نمی گرفت .

حل و فصلش با خودتون اما انقدر موارد دیگه هست که بنظرم اینی که مال گذشته ست ارزش نداره بخاطرش جدا بشید .

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

شاید هواسش نبوده قاطی خرت و پراتش بوده زود تصمیم نگیر

نه اینطور نیست قشنگ تروتمیز قایمش کرده بود توی کشوی لباسش ما یبار اسباب کشی داشتیم اینو میتونست بندازه بره

بله خیانت دیدن همین حس رو القا می کنهشما پرسیدی منطقیه گفتم نه احساسیهچون الان شما احساس کردی اضافی ...

بخاطر اینکه دختره خودش ولش کرده تازه این بار اولش نیست دوران نامزدی هم دوتا یادگاری ازش داشت که خودم انداختم رفت ولی اینو نگهداشته هنوز تو فکرشه میدونم 

نه اینطور نیست قشنگ تروتمیز قایمش کرده بود توی کشوی لباسش ما یبار اسباب کشی داشتیم اینو میتونست بندا ...

حالا زندگیتو خراب نکن بشین در کمال ارامش باهش حرف بزن  ببین مشکل چیه ب درد و دلش گوش کن یه طرفه نرو

نه بابا بشین سرزندگیت فکر نکن بهش.

حالا مطمئنی بقیه مردا دیگه کلا بی شیله پیله هستن و هیچ خطایی ندارن؟بخوای سر همچین چیزی طلاق بگیری کلا صدبار باید روند طلاق و ازدواج رو تکرار کنی.

ارزش زندگی و آرامش و اینکه سایه یه همسر بالای سرته که کسی چپ نگاهت نکنه خیلی بیشتره

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵