2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست
حالا زندگیتو خراب نکن بشین در کمال ارامش باهش حرف بزن ببین مشکل چیه ب درد و دلش گوش کن یه طرفه نرو

میگه نه تو فکرش نیستم ولی وقتی گفتم پس یادگاریشو بنداز بره گفت نمیتونم یعنی چی این؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا بشین سرزندگیت فکر نکن بهش.حالا مطمئنی بقیه مردا دیگه کلا بی شیله پیله هستن و هیچ خطایی ندارن ...

ریدم پس کله هرچی مرده ازین جدا بشم دیگه ازدواج نمیکنم همشون لنگه همن آشغال

خب بهش بگو چرا نمیتونی مشکلی هست بگو حلش کنیم با خشونت نرو جلو چونومیترسه حرفی نمیزنه

ببین من خوب میشناسمش هنوز تو فکر اونه از رفتاراش معلومه بارها ازش پرسیدم نمیاد واقعیت رو بگه که موقعی که ازش جدا شده انقد حالش بد بوده قلبش مشکل پیدا میکنه الانم بهتره جمع کنم گورمو گم کنم از زندگیش

نه بابا بشین سرزندگیت فکر نکن بهش.حالا مطمئنی بقیه مردا دیگه کلا بی شیله پیله هستن و هیچ خطایی ندارن ...

منم همینو میگم همیشه

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

ازکجاببینه؟از نینی سایت؟ینی زن و شوهر عضو نینی سایتین؟چ باحال🙄چ سخت🙄

😄😄ما میایم اینجا کسی نشناسدمون هر دردی توی دلمونه بریزیم بیرون بعد شوهرمونم بیاد همین جا ور دلمون 😀

میگه نه تو فکرش نیستم ولی وقتی گفتم پس یادگاریشو بنداز بره گفت نمیتونم یعنی چی این؟؟

پس بگیر قشنگ از زندگی سیرش کن حرفش مزخرف بوده حالا که گیر دادی و روش حساسی باید بخاطرشما پرتش می کرد 

ریدم پس کله هرچی مرده ازین جدا بشم دیگه ازدواج نمیکنم همشون لنگه همن آشغال

چرا فکر می کنی مردا تنهایی خیانت می کنن ؟ خو با سوراخ دیوار نمیرن که ! باز نقطه مقابلشون یه زنه . پس خیانت زن و مرد نداره

نه پرت نکرد آخر سر خودم برداشتم آتیشش بزنم

آتیشش می زنی اما بازم دلت می گیره از اینکه خودش این کار رو نمی کنه

کاش به روشی که جواب بده بشینی دقیق بهش بگی با این کارش چه احساسی داری . من دیروز یه جوری با جزئیات به شوهرم توضیح دادم که وقتی یه دختر جلوی چشم من برات دلبری می کنه دقیقا چه حسی دارم که کاملا درک کرد سختم میشه وقتی شوهرم اهمیت نمیده به رفتارهای اون دخترها و توی دهنشون نمی زنه . 

چرا فکر می کنی مردا تنهایی خیانت می کنن ؟ خو با سوراخ دیوار نمیرن که ! باز نقطه مقابلشون یه زنه . پس ...

من با یکی قبل ازدواج دوماه حرف زدم میدیدم هی کم میاد یا زیاد جوابمو نمیده بهش شک کردم بعدا فهمیدم متاهله فحش کشش کردم  خیلیاشونم میرن سمت تن فروشا که از روی ناچاری و فقر اینکارو میکنن مردا جون به جونشون بزاری خیانتکارن نمیگم زنا خیانت نمیکنن ولی خیانت زنا کمه 

من با یکی قبل ازدواج دوماه حرف زدم میدیدم هی کم میاد یا زیاد جوابمو نمیده بهش شک کردم بعدا فهمیدم مت ...

بله انگار فیزیولوژیک لازم دارن توی چند نفر وارد شن😡😡😡😡