2777
2789
عنوان

تعریف زنعموی شوهرم از شوهرم

433 بازدید | 27 پست

زن عموی شوهرم تو جمع انقد ازشوهرم تعریف کرده پیش خودش، که خیلی خوش تیپی و ازت نیست و اینا 

خود شوهرم میگفت گفته اینارو یعنی سرم از تو

میگفت دیگه انقد گفته که جاریم اومده ازم دفاع کرده که زنشم خوبیه خوشگله زنش چشه بهم میان

بنظرتون فازش چی بود

منکه باهاش خوب بودم با اون زن همیشه خوش و بش میکردم واقعا نمیدونم چرا اینکارو کرد

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن عموی همسر منم دائم از شوهرم تعریف میکنه خیلی خوبه آقاست مهربونه خوشگله باهاش همش خاطره داریم باهم خونوادگی رفت و آمدمون زباد بود این حرفا اصلا برای مهم نیست نه خودش نه حرفاش

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
بعد اینا رو کدوم بچه ی دهن لقی تعریف کرده

خود شوهرم گفت آخه من از جاریم عصبانی شدم بخاطر یه رفتارش، پیش شوهرم گفتم، شوهرمم گفت جای کاری این جاری بدبخت هی ازت تعریف کرده فلان جا و

بازم چیزی شنیدی حتما جواب بده 

من از همه جا بیخبر پسرعموش و زنش انقدر توی گوشش از این حرفا خوندن و بدون اینکه من خبر داشته باشم دخالت کردن که یارو دم درآورد، خدا می‌دونه چه ها کرد با من، می‌گفت لیاقت نداری، با اینکه خیییییلی با خودش و خونواده ش خوب بودم خیییییلی ها 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

شوهرت بد تعبیر کرده وگرنه زن عموعه دیگه خواسته تعریف کنه

نه آخه گفت خیلی گفته یا میخان منو از چشم شوهرم بندازن به خواهرم گفتم اینو گفت گفت اینجوری شوهرتو هوا ورمیداره

بازم چیزی شنیدی حتما جواب بده من از همه جا بیخبر پسرعموش و زنش انقدر توی گوشش از این حرفا خوندن و بد ...

میخوام دیدمش بهش بگم بگم خوب پیش شوهرم گفتی خودت از زنت سری، خبرا بهم میرسه

بنظرت بگم

دختر داره؟

نه ولی پسرش خاستگار خواهرم بود خودم رد کردم

البته نگفت پسرمه ولی کامل مشخصات پسرشو داد قسمم داد به کسی نگم

زن عموی همسر منم دائم از شوهرم تعریف میکنه خیلی خوبه آقاست مهربونه خوشگله باهاش همش خاطره داریم باهم ...

آخه تو نمیدونی فامیل شوهر من بی برنامه حرفی نمیزنن

حس میکنم میخان منو از چشم شوهرم بندازن

شاید منظوری نداشته 

مگه به زبون آورده که ازت سرتر؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
شاید منظوری نداشته مگه به زبون آورده که ازت سرتر؟

اره میگم به حدی گفته که جاریم گفته مگه زنش چشه زنشم خوبه

دقیق نمیدونم چه حرفایی زدن

بنظرت ببینمش بهش بگم چرا گفتی شوهرم از من سره، و حرفا گوشم میرسه و اینا تا دیگه دوباره نگه

منظور داشت بی هدف حرفیو نمیزنه ولی من منظورشو نمیفهمم

ولی اینکه شوهرم خودش اومد میخوام بهش بگم بگم شنیدم عاشق شوهرم شدی🤣تا ضایع شه دف دیگه اینجوری نگه آخه شوهرمن خیلی دهن بینه