2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

585 بازدید | 17 پست

سلام ممنون میشم کمکم کنید 

من مدام توهم خیانت شوهرم رو دارم بارها هم متوجه شدم که اشتباه میکنم همه میگن خیلی منو دوست داره که البته به خاطر اعتماد به نفس پایین خودم هیچ وقت باور نکردم که دوسم داره 

اگه بیرون میره بهش شک میکنم بعدش میبینم رفته چیزی که من خواستم خریده یا گوشیشو نگاه میکنم چیزی نیس عکس من روی پروفایلش هست زیر پست های عاشقانه توی اینستاگرام منو تگ‌ میکنه وووو بخوام بگم طولانی میشه ولی همیشه میترسم بهم خیانت کنه یا اگه یه ساعت دیر بیاد یا به شوخی گوشیشو ازم بگیره یا یا یا حس میکنم بهم خیانت میکنه 😔🥺

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را ...🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هرچی بترسی سرت میاد

دقیقا این حرفو قبول دارم که به هرچی فکر کنم سرم میاد ولی دستم خودم نیس شوهرم همیشه بهم میگه تو خیلی منفی نگری

خدا بدادش برسه😬

واقعا گاهی دلم میسوزه 

من میرم مسافرت یا قهر میکنم میرم خونه مامانم همش میگم الان با یکی دیگه توی خونه ست ولی اون حتی دلش نمیاد تنها بره توی اتاق خواب بخوابه هربار تصویری زنگ زدم تنها بوده ووو

کمتر بیا اینجا واقعا میگم تاثیر زیادی اینجا گذاشته

متاسفانه من هرچی میخوام سرچ کنم تهش یه نی نی سایت اضافه میکنم 

واقعا گاهی دلم میسوزه من میرم مسافرت یا قهر میکنم میرم خونه مامانم همش میگم الان با یکی دیگه توی خون ...

شما اگر ناراحت نمیشی دچار وسواس فکری هستی برو مشاور درست میشی اگرنه اون خسته میشه و این مدل زندگیا محکوم به جداییه رک گفتم که خطرشو بدونی ...

شما اگر ناراحت نمیشی دچار وسواس فکری هستی برو مشاور درست میشی اگرنه اون خسته میشه و این مدل زندگیا م ...

ممنون از راهنماییتون 🌹 من از همین میترسم که خسته بشه و بگه اش نخورده و دهن سوخته 

انقدر بهش فکر نکن شوهرت مظلومه گناه داره 

وقتی این همه دوست داره خیانت نمیکنه

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝