2777
2789
گفتی رفتی مشاوره ولی نگفتی مشاور چی بهت گفت

مشاورگفت این رفتاراش ک میگی ب دردزندگی نمیخوره جداشی بهتره بعدگفت اول بیارمشاوره صحبت کنیم بعددرس نشدجداشو ب مادرمم همینوگفت گفت دخترتون مشکل نداره دخترتون ازهمه چی بخاطرهمسرونگه داشتن زندگیش زده امااهرچی کوتاتربیاداون اقابدترمیشن نمیشه زندگی کرداگ دلتون میخاددخترتون عذاب بکشه تااخرعمربمونه سرزندگیش اگ ن جداشه ولی گفت بایدهمسرشوببینم

مشاورگفت این رفتاراش ک میگی ب دردزندگی نمیخوره جداشی بهتره بعدگفت اول بیارمشاوره صحبت کنیم بعددرس نش ...

اره حتما الان که بحث جدا شدنه یه مدت سرسنگین باش گریه زاری نکن اون خودش میاد سمتت

اگه پیشنهاد اشتی داد یا اومد پیش بابات زبون ریخت بگو شرطم اینه که بریم مشاوره

اگه نرفتید مشاوره به هیچ وجه باهاش وارد زندگی نشو

الان تو دوسش داری و شاید بگی عیب نداره کنار میام با این شرایط

ولی در اینده بچه هات گناهی ندارن.شاید اونا نخوان با این شرایط کنار بیان.

پس ضعف نشون نده و از موقعیت استفاده کن شرط مشاوره رفتنو بگو.نشدم که واقعا ازش جدا شو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب اینکه زیادی خوب بودی یکی از دلیلای همین رفتارای اوناس که باعث شد پرو شدن ولی اینم باید در نظر بگ ...

دوسم داشتن ؟!کدوم دوس داشتن اگ میرفتم خریدکلی همسرموپرمیکردن نخرنخرروزیلدانزاشتن خودم چیزی ک میخاموبخرم هی میگفتن زیاده زیاده .من ادمی هستم ک سرم توکارخودمه کاری ب کار کسی  ندارم وخیلی ارومم تاکسی پیش قدم برحرف نشه نمیشم خواهراشم میدونستن اینوامابعددعیدهما چی بدتروبدترشدبخاطراینکا ایناگفتن خریدای عید ک برات اوردیموپس بدیدبزاریدتوروزنامخ بعدم پلاستیک ک دیدنداشته باشه مادرمم ناراحت شدگفت پیش کلی مهمون میارن بعدم میخان ببرن یانیارن یانبرن باابروی مابازی میکنن ک اره مابرفلانی ایناروبردیم ماهم همونجورک اوردن باسینی دادیم بردن  ازاون موقع زندگیم بدتروبدترشد بازگذشت عیدسعیدفطربود اوردن جلودرخونه ی بلوزوی غذای کپک زده اوردن دادن ازجلودررفت برادرش 😔😔😔😔

خب اینکه زیادی خوب بودی یکی از دلیلای همین رفتارای اوناس که باعث شد پرو شدن ولی اینم باید در نظر بگ ...

خب ببین من مشکل دارم یاونا😔😔😔سرخریدمیگه دونفره میریم یهومیبینم ده نفرشونم افتادن دنبالم ک میخایم خریدکنیم رفتیم درحالیکه ی نگاب هیچ لباسی نکردن بعدفهمیدم‌قصدشون این بوده بامن بیان ک نتونم برم تهران ولباس ارزون وبدردنخوربردارم  باسلیقه اونا .بعدنگوخودشون چندروزبعدش رفتن تهران کلی خریدکردن من عروش کل خریدم۲۰۰نشد همشم چرتوپرت ازدخالتاشون خسته شدم میریم مسافرت همسرم میگه دونفرمیریم روزرفتن ک راه افتادیم میگه اره مادرمیناهم میخان بیان میره برمیدارتشون

اره حتما الان که بحث جدا شدنه یه مدت سرسنگین باش گریه زاری نکن اون خودش میاد سمتت اگه پیشنهاد اشتی ...

میدونم نمیره خودش گفت جداشیم منم گفتم درخاست بده  

خب ببین من مشکل دارم یاونا😔😔😔سرخریدمیگه دونفره میریم یهومیبینم ده نفرشونم افتادن دنبالم ک میخایم ...

خب اونا واقعا مشکل دارن

همسرتم بخاطر همین که درست تربیت نشده نمی تونه شرایطو مدیریت کنه

ولی تو ام پذیرای رفتارای بدش بودی که اون انقد گستاخ شده

از همون مهمونی بود یا نذری که گفتی جلو همه حتی سلامم بهت نکرد گازید رفت

از همونجا به بعد چرا ادامه دادی؟ واسه خودت ارزش قائل نیستی میخوای اونا ارزش قائل شن؟

من دارم میخوابم مهسا

ولی 1 درصد هم فک نکن تو این زندگی ممکنه خوشبخت شی

اگه راهاشو بلد بودی و شوهرتم یکم همراهت بود میشد خیلی کارارو کرد

ولی متاسفانه نه شوهرت همراهته نه خودت بلدی چیکار کنی

فعلا تو این مقطع زمانی از جدایی نترس و به ایندت فک کن که جدا نشده باشی و حسرت الانتو بخوری که کاش طلاق گرفته بودی

خب اونا واقعا مشکل دارن همسرتم بخاطر همین که درست تربیت نشده نمی تونه شرایطو مدیریت کنه ولی تو ام ...

😔😔😔فک میکنی دوس ندارم جداشم ازاین وضع راحت بشم هی بهش میگم احترام هموجلوبقیه نگه داریم ب حرف هم باشیم دیگران ب زندگیمون غبطه بخورن میگه منم ازخدامه امایساعت بعدش میبینی فراموش کرد😢😢 شرایطشوندارم  ینی پشتم کسی نیس ب پدرم میگم میگه توهیچی ازش نخاه مادرمم همینطور کلاتواین یکسال دوتامانتوخریده بعدخانوادم هی میگن زیاده چ خبرته اینهمه خریدوفلان .نمیگن بابااین اخلاقم نداره من باینش کنارمیام بابقیه چیکارکنم بادروغاش باقسمای الکیش 😢😢

😔😔😔فک میکنی دوس ندارم جداشم ازاین وضع راحت بشم هی بهش میگم احترام هموجلوبقیه نگه داریم ب حرف هم ب ...

خانوادت جز پذیرشت کار دیگه ای نمی تونن بکنن پس از سمت خانوادت نترس

درست میگی فقط بحث خرید نیست.بحث اخلاق طرفه که شاید خونوادت فقط روی خوششو می بینن 

درگیر رفتارای نسنجیده ی خونوادتم نشو.بازم مشاوره برو و تصمیم نهاییو بگیر