2777
2789
عنوان

شوهرم اصلن به حال من توجهی نداره

201 بازدید | 13 پست

سلام دیگه دارم دیوونه میشم... با اینکه همیشه خودش مقصره و اینبار هم خودش موقع حرف زدن پشت گوشی عصبی شد و  تلفنو روم قطع کرد ولی خودش قهر کرده.... چند شبه جدا ازش میخوایم ولی مثل همیشه هیچ تلاشی برای بدست آوردن دل من نمیکنه... کارم شده غصه خوردن و گریه کردن مخصوصا وقتی میبینم بعضی خانوما با اینکه خیلی لجبازن و اذیت میکنن ولی شوهره براشون جون میده 😭😭ولی من که هیچی کم نذاشتم توی خونه داری و بچه داری و احترام به همسرم اینجوری شب و روزم بغض و گریه س 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ولش کن بزار تنها بخوابه بدرک.چرا خودتو ناراحت میکنی .بزار هر وقت خودش خواست برگرده.به بچه ها ب ...

این کارو کردم قبلا حتی تا یکماه شده قدم پیش نمیذاره که 😢

مشکلت اینه منتظری اون حالتو خوب کنه واینکه زیادی وابستشی یه مدت اهمیت نده نچسب بهش درست میشه به خودت ...

میترسم چون یه بار اینکارو کردم گفت وسایل اتو جمع کن برو.... من دوتا دختر دارم چجوری آخه 

سلام خاک به سرم این که وضعیتی پس به تو توجه نکنه به کی توجه کنه چند ساله ازدواج کردی بچه داری ؛ چرا ...

ده ساله ازدواج کردم دوتا دختر 9 و 6 ساله دارم.... میدونی از خرید خونه و اینا چیزی کم نمیذاره بهش میگم میگیره میاره ولی هیچوقت اهل ناز کشیدن نبود..و نیست... معتقده که مردایی که ناز میکشن و خیلی گوش بحرف خانوماشون میدن اینا حتما خانومه ازشون یه اتو داره که مرده ازشون می‌ترسه 

چون هیچی کم‌نذاشتی

خودمم همبن فکرو میکنم... خونم همیشه دسته گله... بخاطر شست و شو ی زیاد اگزما دارن هر دوتا دستام 😭من لیسانسم اون دیپلم ولی همیشه به جوری رفتار کردم که غرور مردونگی زیر سوال نره خیلی هواشو دارم خیلی باهاش حرف میزنم درمورد علایقم آیندمون و... ولی اون نه