2777
2789
عنوان

شده تو زندگی دیگه به انتها برسید

333 بازدید | 30 پست

واقعا دیگه ته زندگیمو دارم میبینم حس میکنم هیچ پیشرفتی نداشتم البته حسمم درسته.فامیل همه با پول باباشون رفتن و شدن.اخ چقدر مغزم سنگینه از فکر وخیال.دوستان دعا کنید برام لاقل یه بخت خوبی برام باز شه زندگیم تغییر کنه

ته زندگی رو هم دیدم ولی بازم مجبوری ادامه دادم 

زندگی همینه درد رنج مشکلات سختی ولی باید ادامه داد

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ته زندگی رو هم دیدم ولی بازم مجبوری ادامه دادم زندگی همینه درد رنج مشکلات سختی ولی باید ادامه داد

من به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم اخه.فک کن ی دختر ۲۷ساله به هیچ ارزویی نرسیده

منکه اینم فقط نشستم ومنتظرم وگرن دلیلی وجودنداره!

هووووم دقیقا.یجایی دیگه اینقدر از ۴ طرف فشار زندگی روته دیگه استپ میکنی و فقط نظاره گری و این سختترین قسمتشه

من به هیچکدوم از ارزوهام نرسیدم اخه.فک کن ی دختر ۲۷ساله به هیچ ارزویی نرسیده

ببین نمیخام فاز نصیحت بردارم 

ولی ی اتفاقی برام افتاد ک ته ته ته جهنمو دیدم بعد اون دیگه مسایل آدما مشکلات زیاد روم تاثیری ندارن 

تو هنوز۲۷سالته خیلی خیلی جوونی کجای زندگی رو دیدی ک آنقدر اول راه ما امیدی 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

هووووم دقیقا.یجایی دیگه اینقدر از ۴ طرف فشار زندگی روته دیگه استپ میکنی و فقط نظاره گری و این سختتری ...

اخ حرف دلمو زدی 💔

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن