2777
2789
عنوان

دیروز اعدامش کردن 😔😔📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 92 پست
آره والا نمیدونه چ میگه من سوالی پرسیدم لره؟این اومد پست منو ریپلای کرد و اینجوری گفت

بعضیا واقعا شعور ندارن

میان واضح توهین میکنن بعد میگن مگ چی گفتیم

در صورتی ک من این جمله رو اولین باره دارم میشنوم

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا واقعا شعور ندارنمیان واضح توهین میکنن بعد میگن مگ چی گفتیمدر صورتی ک من این جمله رو اولین باره ...

والا بخدا فقط دوس دارن اسم لر رو به بدی در ببرن

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بلاخره تو این کار بوده شریک‌جرم بوده

ما جای ایشون نبودیم نمی تونیم قضاوت کنیم  در کل خیلیا هستن متهم به جرمی میشن ولی بیگناه هستن و حرفه من به غیر از ایشون به بقیه هم مرتبط بود😊

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
بعضیا واقعا شعور ندارنمیان واضح توهین میکنن بعد میگن مگ چی گفتیمدر صورتی ک من این جمله رو اولین باره ...

اشکال نداره ولش کن

همه ی قوم ها خوب و بد داره

از ترک کورد لر و هرجای دگ بگیر تا ادما نینی سایت

خودتو ناراحت نکن

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
اشکال نداره ولش کنهمه ی قوم ها خوب و بد دارهاز ترک کورد لر و هرجای دگ بگیر تا ادما نینی سایتخودتو نا ...

عزیزم ولی ما به قومیت های دیگه توهین نمیکنیم که یکسریا راست راست به لرها توهین میکنن

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

با علم به اینکه چیزایی که حمل میکنه موادن و حکمش اعدامه، اینکارو کرده.  دیگه دلیلش مهم نیست که برا عشق و عاشقی بوده یا هر چیز دیگه!! 

کلمه شهیدم حرمت داره. نباید برا هر کسی استفاده بشه! 

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

ما جای ایشون نبودیم نمی تونیم قضاوت کنیم در کل خیلیا هستن متهم به جرمی میشن ولی بیگناه هستن و حرفه ...

من‌نمیدونم چجور بیگناهن ولی چند کیلو مواد جاب جا میکنن بعد میگیرنش بیگناه هیچوقت پای دار نمیره 

عزیزم ولی ما به قومیت های دیگه توهین نمیکنیم که یکسریا راست راست به لرها توهین میکنن

میدونم 

من خودمم لرم

گفتم بحثی راه نیوفته قوم لر یکی دوتا نیس ک با حرف ی نفر بخاد بهش توهین بشه

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
با علم به اینکه چیزایی که حمل میکنه موادن و حکمش اعدامه، اینکارو کرده. دیگه دلیلش مهم نیست که برا ع ...

هر چیزی و هر کاری تاوان داره، سالها پیش،، یع فردی بودش، آدم مظلوم و ساده و زود باوری بود، و عاشق خارج رفتن،، گول یکی رو خورد و وارد گروه منافقین شد، بعد از ی مدت گفتن ب جرم دزدیدن هواپیما، بازداشت شده و اعدام شد، باید مراقب باشیم گول نخوریم، ولی به اون اجازه تشعیع هم ندادن،، تا برای دیگران عبرت بشه، این دلیل نمیشه، چون آدم خوبی بوده و گول خورده، بیگناه بوده 

بعد خانومش چیکار کرد طلاق گرفت یا موند؟ بچش موند براش؟یعنی تو زندان کشتنش یا اعدام شد

نه موند همون موقعه ک گرفتنش دیگ رفت پیش مادرشوهرش.بچه هیچ بابا از نزدیک ندیده بچد ولی روز قبل تو قرنطینه همه خواهراش مادرش زنش بچش پیشش بودن🥺🥺🥺

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
🤣🤣🤣🤣 هر کجا اسم مواد میاد اسم لرها باهاش میاد انگار پسوندشونه

برو بمیر روانی.اسم شما کیاد نماد یه ادم بیشعور مزه پرونی خیلی بهت میاد

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

[QUOTE=353806800]🤣🤣🤣🤣 هر کجا اسم مواد میاد اسم لرها باهاش میاد انگار پسوندشونه[/QUOTE

@niniyar_5  

لطفااین بی تربیت تعلیق کنید که انقد راحت توهین نکنه