2777
2789
عنوان

دیروز اعدامش کردن 😔😔📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 92 پست
برای اینکه به عشقش برسه رفته به دوستش کمک کرده که عشق خیلی ها رو با مواد مخدر نابود کنند. عجبتو نی ن ...

عزیزم من چیزی نمیدونم دلخوشی هم ازشون ندارم فامیل های همسرم هستن 

این پسره دیابت داشت بعد مامانش زنگ میرنه ب همسرم ک کمک کنید اینو ببریم دکتر دندون هاش خراب شدن اذیته همسرم کمک کردن  

بعد ابجیش ک همسن همسرمه کلی پیام های عاشقانه میفرسته ک چرا تو یا داداشت منو نگرفتین عکس از سینه هاش با سوتین فرستاده  

نمیدونم بیا الان باهم باشیم فلانه فلان 

ولی جاش جنت باشه واسش ناراحت شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی کاربری گفتن لر بودن . بعدم عزیزم چه توهینی اکثر کسایی که مواد فروشن لرن همشون که نگفتم ولی دیگه وا ...

خودت اهل کجایی این همه به لرها توهیین میکنی هان؟

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

ی کاربری گفتن لر بودن . بعدم عزیزم چه توهینی اکثر کسایی که مواد فروشن لرن همشون که نگفتم ولی دیگه وا ...

الان علنن توهین کردی

الان خوبه منم قومیت تو رو بگم همشون بیشعورن؟؟؟؟

همیشه تو همه کارای حکمتی هست شک نکن  
من كه عكسو نديدم اما اخه اسم شهيد حرمت داره رو هر خونه خراب كني نبايد بزارن اولا بعدم از فاميلشون مش ...

عزیزم اینجوری نگو خداروشکر ت فامیل هامون این کاره نداریم هرچی داریم ولی زندگی خراب کن مواد فروش نداریم الهی هر کی با مواد خلاف زندگی بقیه رو خراب کنه بدتر از اعدام سرش بیاد 

اره بعضیاشون

من خودم یجورایی هم لرم هم کورد

انکار نمیکنم ولی این کار ب قوم لر بودن نیس همه جور آدم هس ترک کورد و لر 

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
این که حرف درستی نیست ولی حکم اعدام هم به این راحتی به کسی نمی‌دن.البته کاری به سیاسیا ندارم تو اون ...

من جای اون خدابیامرز نیستم نمی تونم قضاوت کنم این بنده خدا خودش مواد فروش که نبوده هیچ شاهدیم نداشته حتما اعدامش کردن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

من نگفتم لره سوالی پرسیدم اگر باز بریی ببینی

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

الان علنن توهین کردیالان خوبه منم قومیت تو رو بگم همشون بیشعورن؟؟؟؟

آره والا نمیدونه چ میگه من سوالی پرسیدم لره؟

این اومد پست منو ریپلای کرد و اینجوری گفت 

من جای اون خدابیامرز نیستم نمی تونم قضاوت کنم این بنده خدا خودش مواد فروش که نبوده هیچ شاهدیم نداشته ...

ارع بعد خانواده دوستش گفتن موادا برای همین پسر بوده برای پسرمون نبوده 

خب ب لر چه ربطی داشت ؟ پرسیدی

اصلا میدونی چ میگی میگم بخشی از شعر بالای عکسش انگار لری بود پرسیدم لره یا نه 

خودت لری؟