2777
2789
عنوان

دیروز اعدامش کردن 😔😔📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2779 بازدید | 92 پست
اگه سنگین باشه اره وگرنه حبس ابد داره

طرف به بعدش فکر نکرده که بگیرنش چیکارش میکنن این همه مواد آخرش اعدامه چرابعضیا میگن  شهادت میشه طرف خلاف کرده میدونسته عواقبش هم سنگینه براش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣 هر کجا اسم مواد میاد اسم لرها باهاش میاد انگار پسوندشونه

چ ربطی داره همه جای این کشور آدم های مختلف با قومیت های مختلف مواد جابه جا میکنن چ ربطی به لر ها داره کمی از شعر لری بود گفتم شاید لره 

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم میفرستید🥹🩵 تو دلی من ۱۴۰۴/۰۹/۱۹ دنیا اومد خدایا شکرت🥹😘 آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

طرف مواد برده، دوستم و فلان، همه اش کشکه، مگه منگول بوده که نمیدونسته، بگیرنش عاقبتش چیه

ولی خب بیگناه بوده نه موادها مال اون بوده نه ماشینی که توش مواد بوده در کل تو ایران خیلیا بی گناه هستن اعدام میشن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
منم همینو گفتم ولی خب فامیل هاشونن دیگه نمیشه چیزی گف خدا بهتر میدونه

من كه عكسو نديدم اما اخه اسم شهيد حرمت داره رو هر خونه خراب كني نبايد بزارن اولا 

بعدم از فاميلشون مشخصه اين كارا براشون عيب نبوده وگرنه شهيد نمينوشتن عجبا

یه اشنایی مال ما کارمندبانک گولش زده بودن رفته بود۱۲کیلو شیشه بیاره تو کرج گرفتنش چهار سال غزلحصاربو ...

بعد خانومش چیکار کرد طلاق گرفت یا موند؟ بچش موند براش؟یعنی تو زندان کشتنش یا اعدام شد

بر قامت دلربای مهدی صلوات