2777
2789
عنوان

کی از همه خوشگلتره؟؟😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 18221 بازدید | 1279 پست
21سالمه

خوجملی...ینی نازی بیشتر

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
محدثه یعنی الان این آقایی که آشنا شدی باهاشو دوست نداری و دلت پیش همونه؟؟چند وقت بعده اون با این اشن ...

ن بابا گور پدرسگش ک رفت من میگم این یکی تهدیدم میکنه میگه ببینم با پسری حرف بزنی میکشمت ببینم با پسری بخندی میکشمت بخوای الانم جدا شی میکشمت ب جان مادرم ک خدای دوممه راست میگم....در این حد عن

بعدتو تکه ی قلبم به کسی جفت نشد،عشق ان چیز قشنگی که پدر گفت نشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ن بابا گور پدرسگش ک رفت من میگم این یکی تهدیدم میکنه میگه ببینم با پسری حرف بزنی میکشمت ببینم با پسر ...

نامزدی باهاش؟

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
همه دوستام گفتن این پسره فقط عاشق قیافت شده یقینا تورو برا ازدواج نمیخواد و دو روز دیگه ولت میکنه

خب ولش کن ..بخدا منم ازین تهدیدا زیاد شنیدم..اما بعد ازدواجم از جلو چشمشونم رد میشدم هیچ غلطی نمیتونستن بکنن

روز اول رابطه ها عاشقانه ست این روز اول میاد خودشو برا من میگیره ندیدید چقد مغروره واااایییی بهش فکر میکنم سردرد میگیرم همش میگه منم الم بلم فلانم بهمانم خیلی خوبم پولدارم از من بهتر برات پیدا نمیشه اگه پیدا کردی بیارش جلوم 4 تا تف کن تو صورتم بگو ببین بهتر از تورو پیدا کردم اصلا مگه چی کم دارم ک منو نخوای من خیلی عالیم 

بعدتو تکه ی قلبم به کسی جفت نشد،عشق ان چیز قشنگی که پدر گفت نشد
روز اول رابطه ها عاشقانه ست این روز اول میاد خودشو برا من میگیره ندیدید چقد مغروره واااایییی بهش فکر ...

حالا واقعا اینایی که میگه هس؟ خوشگله خوشتیپه؟ پولدارع؟

روز اول رابطه ها عاشقانه ست این روز اول میاد خودشو برا من میگیره ندیدید چقد مغروره واااایییی بهش فکر ...

وا..روانیه پسره....ازین حرفای مزخرفش نترس.خودتو حروم نکن.اگ بخوای واقعا هزارتا راه هست که دیگ باهاش نباشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز