2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اینستا دیدم درمان قطعی نداره و یه پیج دیدم یه دخترب۰ه این مریضی رو داره و بعضیا از خارج یه سری چی ...

ممکنه الان مثلا من داشته باشم ندونم ؟ آخه خیلی بد مریض میشم سالی ۶ ۷ بار هم مریض میشم هر دفعه هم همون روزای اول ۲ ۳ تا آنتی بیوتیک میزنم ولی ریم باز هم عفونت میکنه . یک بار نزدم بیچاره شدم و اینکه وقتی پنجم بودم هم یک بار بخاطر ذات الریه خیلی بد تو بیمارستان بستری شدم.

ممکنه الان مثلا من داشته باشم ندونم ؟ آخه خیلی بد مریض میشم سالی ۶ ۷ بار هم مریض میشم هر دفعه هم همو ...

ء فکر کردم این مریضی رو داری خوب میخوای یه ازمایش بده خیالت راحت بشه 

ء فکر کردم این مریضی رو داری خوب میخوای یه ازمایش بده خیالت راحت بشه

آزمانش چی هست ؟ ۲ بار انقدر بد تو سرویس سرفه کردم و هر کاری کردم سرفه ام بند نیومد که مجبور شد نگه داره پیاده شم چند دقیقه . تو کلاس هم بعضی وقتا از شدت سرفه میرم بیرون ..خیلی بدم میاد بچه ها یجوری نگام میکنن

اووو نههه سی اف همون روزای بدو تولد معلوم بچه ای ک سی اف دار۶ انواع بیماری های دستگاه تنفسی گوارش تناسلی داره یه دوست داشتم  بچش سی اف بود فوق العاده کم وزن بود دوسالش بود وزن بچه ۶ماهه داشت یه قفس بزرگ هم دارو های مختلف داشت ک هرروز مصرف میکرد

اووو نههه سی اف همون روزای بدو تولد معلوم بچه ای ک سی اف دار۶ انواع بیماری های دستگاه تنفسی گوارش تن ...

آها که اینطور خیالم راحت تر شد ولی میگن برای بعضی ها تو بزرگسالی معلوم میشه .

آزمانش چی هست ؟ ۲ بار انقدر بد تو سرویس سرفه کردم و هر کاری کردم سرفه ام بند نیومد که مجبور شد نگه د ...

من فقط میگم تلقین نکن چون خیلیی بیماری بدیه 

یه دکتر برو اگه میتونی برو بیمارستان میلاد 

اگه نه برو رسول اکرم 

دکتر چکاب کنه یه چند تا آزمایش بنویسه و تمام 

آزمانش چی هست ؟ ۲ بار انقدر بد تو سرویس سرفه کردم و هر کاری کردم سرفه ام بند نیومد که مجبور شد نگه د ...

به نظرم اول برو پیش دکتر عمومی و شرح حالتو بده و اونم بفهمه چیزی هست نامه میده و میفرسته پیش متخصص