بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو اینستا دیدم درمان قطعی نداره و یه پیج دیدم یه دخترب۰ه این مریضی رو داره و بعضیا از خارج یه سری چی ...
ممکنه الان مثلا من داشته باشم ندونم ؟ آخه خیلی بد مریض میشم سالی ۶ ۷ بار هم مریض میشم هر دفعه هم همون روزای اول ۲ ۳ تا آنتی بیوتیک میزنم ولی ریم باز هم عفونت میکنه . یک بار نزدم بیچاره شدم و اینکه وقتی پنجم بودم هم یک بار بخاطر ذات الریه خیلی بد تو بیمارستان بستری شدم.
ء فکر کردم این مریضی رو داری خوب میخوای یه ازمایش بده خیالت راحت بشه
آزمانش چی هست ؟ ۲ بار انقدر بد تو سرویس سرفه کردم و هر کاری کردم سرفه ام بند نیومد که مجبور شد نگه داره پیاده شم چند دقیقه . تو کلاس هم بعضی وقتا از شدت سرفه میرم بیرون ..خیلی بدم میاد بچه ها یجوری نگام میکنن
اووو نههه سی اف همون روزای بدو تولد معلوم بچه ای ک سی اف دار۶ انواع بیماری های دستگاه تنفسی گوارش تناسلی داره یه دوست داشتم بچش سی اف بود فوق العاده کم وزن بود دوسالش بود وزن بچه ۶ماهه داشت یه قفس بزرگ هم دارو های مختلف داشت ک هرروز مصرف میکرد