2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان فقط همین دهه هشتاد یکم دل جرات ازدواج دارن

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

۲۸

از ته قلبت سپردی به خدا؟ یا هر روز به خودت میگی الانم یکی مثل همون دفعه قبلیا داغون میخاد بیاد خواستگاریم

به هر چی فکر کنی همون میشه

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

دل بسپار به تقدیر خدا ... همه چیز ازدواج نیست ... برای خودت زندگی کن تا وقتش برسه ...ازدواج ناموفق دردش صد برابر درد مجرد موندنه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
از ته قلبت سپردی به خدا؟ یا هر روز به خودت میگی الانم یکی مثل همون دفعه قبلیا داغون میخاد بیاد خواست ...

سپردم

بخدا رفتم کافه با پسره گفتم خب کچله اشکال نداره مهم اخلاقه رفتیم یه اخلاقای عجیب داشت ادم نچسب درامدشو پرسیدم گف خصوصیه بعد میگم خیلی عجیبه اولین پسری هسی که این حرفو میزنه تو خواستگاری میگه این خواستگاری نیس جلسه اشناییه بهش میگم فرق خواستگاریو جلسه اشنایی چیه میگه مگه من ازتون شماره خواستم 😐یه همچین ادمای بدرد نخوره معز معیوبی دارن میان

سپردمبخدا رفتم کافه با پسره گفتم خب کچله اشکال نداره مهم اخلاقه رفتیم یه اخلاقای عجیب داشت ادم نچسب ...

عزیزم😂😂😂😂🤦🏻♀️منو یاد خواستگارای داغون خودم انداختی که 😂😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️کااااااااااااملا درکت میکنم

نذر کن مردی ک مناسب تویه و خوشبخت میشید باهم رو خدا وارد زندگیت کنه و ماه عسل باهم برید کربلا ختم قرآن بردار و هدیه کن ب امام حسین

من پنج سال خواستگار دااااااااااغون داشتم تا بالاخره همسر اومد دیدم نرماله خیلی درجه یک نیستا ولی نرماله آرومه اوکی بود کلن تو فرص کن اومد حقوقش ماهی چهار تومن بود اونموقعه کارگری ولی گفتم همین ک آدمه شرف داره فوقش هرشب نون سبزی میخوریم😑🤦🏻♀️ همون روز اول گفتم باز تشریف میارید🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂هنگ کرد گفت باشه میام 😑🤦🏻♀️😂😂😂😂خسته شده بودم پنج سااااااااال خواستگار داغون از دماغ فیل افتاده همش بودن

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

ولی نذری ک بهت گفتمو انجام بده حتما در کنارشم نمازاتو اول وقت کن