2777
2789

امروز برای اولین بار فرنچ تست درست کردم

بد نبود

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای صبحونه فقط مسیر کافه ها رو بلدم🙄هیچی بلد نیستم درست کنم بخاطر همین بیرون میخورم😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

گیگاناخ 

کاچی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

برای صبحونه فقط مسیر کافه ها رو بلدم🙄هیچی بلد نیستم درست کنم بخاطر همین بیرون میخورم😂

به به😂عاشق صبحانه کافه هام حیف نمیرسم هروز برم :))

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

تخم مرغ با شکر هم بزنی  نون تست یا ساندویچی بغلت‌ون داخلش و سرخ کنی(دستور اصلی شیر داره من‌نمیریزک)

ولی خوشمزه اس 

فقط نون تست و ساندویچی چیز خوبی نیست چندان 

اوتمیل هم خوبه پرخاصیت من البته خیلی دوست ندارم 

همونی ک نون‌تستو ادویه و‌تخم‌ مرغ میزنی سرخ می‌کنی ؟؟؟

آره

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم