عزیزم مرغ کباب شده ی زعفرانی با مرغ آبپز یکیه؟؟همون مواده ولی گردو و شیره ی انگور خیلیییییی رو طعمش تاثیر داره
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
اوکی زعفرون یادت رفت بریزی تو صبحونت و پودر پسته 😏 شما خیلی لاکجری و پولدار و باکلاسی ببخشیدکه غذای ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣تا تو باشی غذای مارو بی ارزش نشون ندی فقیر بیچاره
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
🤣والا تو داری خودتو پاره میکنی ده خط ی بند میگی الهی بیچاره دلم ی عالم برات سوخت اینجا جای مناسبیه برای عقده ای هایی مث تو ک خودشونو خالی کنن🤣🤣🤣🤣