دختری هستم خیلی زیبا جوری که زبان زد همه هستم اما همه خواستگارهام بسیار لاکچری و ثروتمند هستن اما هول باپسری نامزدم کردم باقیافه معمولی وضع مالی متوسط پاک و خانواده دار گاهی اوقات هس میکنم خیلی ازش سرترم نمیدونم گاهی اوقات میبینمش حال تعوع ام میگیرم خیلی بهم امنیت میده نمیتونم ازش جدابشم😞😞
اگه پاکه کلاتو بنداز بالا چرا من این موقع بیدارمخورا چشمام خونه ها بله همسرم قدش بلند اندام ورزشکاری داره سیمای خوبی داره به چه قیمت به قیمت پیشونی سیاهی من
از اونجایی که مامخیلی زیباو خوشگلو اینا هستیم نظری نداریم
😂😂
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂
یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂