2777
2789
عنوان

شوهرم سرد شده

386 بازدید | 28 پست

چندروری میشد تا ۵ صبح تو اینستا بود باهم دعوا کردیم سر اینکارش حالا کلا میاد خونه یا همون محل کارش میرسه عسلویه کار میکنه سدیع میخوابه شبو همیشه گرم بود تو رابطه یا سرکار میرفت صبح و ظهر و شب عکس میخواست اونم عکس باز حتی تو دوستی و نامزدیمون 

چندروزیه عجیب شده هیچی رابطه نمیخاد یعنیا همیشه میخاست نمیدونم چش شده😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عجیبه یه کاری میکنه حتما

اخه میدونی یه شب دعوامون شد همونموقع مامانش اینا نبودن 

ادم دروغگویی بکل نیست 

ولی اونشب رفت خونه مامانش خبری ازش نشد تا ۵ صبح من تو تلگرام بودم همستر بازی میکردم یهو رگبازی پیام داد هرچی زنگ زدم جواب نداد معلوم بود کسی پیشش بوده حالا هرجی میگم اونشب کی پیشت بود میگه دوستای مذهبیم ولی نمیگه کی این نگفتنش میترسونم خیلی نکنه زنی چیزی پیشش بوده 

اخه میدونی یه شب دعوامون شد همونموقع مامانش اینا نبودن ادم دروغگویی بکل نیست ولی اونشب رفت خونه ماما ...

خب باید یه جوری سر از کارش دربیاری، شاید اصلا دروغ گفته که رفته پیش مادرش، خیلی مشکوک میزنه..

خب وقتی هر شب هرشب باشه خسته میشه دیگه

ببین نزدیک ۲ هفته کلا یجوری بود یه شب دیدم یکیو فالو کرده بهم گفت دختره با پیج فیک پیام داده سلام جذاب چطوری 

متم گفتم بلاکش کن نه فالو 

دوباره دعوامون شد به دختزه پیام دادم میخوای چیزی به همسرم بگی به من بگو سر همینم باهام قهر کرد 

نمی‌دونم چرا حس بدی گرفتم حس کردم داره خیانت میکنه البته فقط ی حسه

فکر کردم من فقط اینجور حس کردم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

عزیز دلم 😭انشالا کار بد نکنه همسرت😭منم شیش هفت ماهه ازدواج کردم

اخه ما تو اوج دعوا تو دوستی تو نامزدی وقتایی ک سرکارمیرفت هر لحظه میگفت عکس یا کلا رابطه میخواست حتی اگه نمیخواست هم بدنمو توجه میکرد الان هیچ هیچ حتی بهش گفتم بازم هیچ فرقی نکرد