2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا کمکم کنید داغون شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 80 پست
درسته شاید با این کار تو عشقتو بهش ثابت کنی اما آیا عشق اون با این کار زیر سوال نمیره؟؟ اگه عاشقته ت ...

چون سر هر چیز کوتاه اومدم فک میکنه الانم با این رفتار قهر و بی توجهی میگم باشه بیا 

اوایل میگفت میگفتم به وقتش این اتقاقا میوفته اونم تموم میکرد ادامه نمی‌داد ولی الان اینقدر جدی و محک ...

ببین من چندتا مورد دیدم که پسرا به دختر مورد نظر بزای ازدواج میگفتن تو اونقدر قابل احترام هستی تا محرم نشیم دستت هم نمیگیرم 

بزار قهر کنه یا حتی بره کسی که تورو به خاطر این قضیه ترک و دلشکسته کنه حتی بعد ازدواج هم سر قضیه های کوچیک و خودخواهی خودش اذیتت میکنه حواست جمع کن شاید از دلبستگیت سو استفاده میکنه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبول نکن ک نکن ک نکن ک نکننننننننن بدبخت میکنی خودتو دختر خوب از یکی ک ضربشو خورده قسمت میدم نزار ان ...

ميدونم میره حس میکنم میخواد تلافی نه گفتن و مخالفت شدید خانوادمو جبران کنه بکنه و بره 

اتفاقا چون مطمئن شده براش میمیری همچنین خواسته ایی ازت میخاد   و می‌دونه تو هر شرایطی باهاش موندی  و همین باعث شده حس از دست دادند رو نداره و هرجور میخاد باهات حرف میزنه 

با اینکه می‌دونه ناراحت میشی از این حرف و باز تکرارش می‌کنه چون می‌دونه تنهاش نمی‌ذاری 

از این بابت خیالش راحته

ميدونم میره حس میکنم میخواد تلافی نه گفتن و مخالفت شدید خانوادمو جبران کنه بکنه و بره

هرچی زودتر بره بهتره ولش کن بزار بره. منم گول همین حرفا رو خوردم که یه چشمم اشکه یه چشمم خون

کاربری دست چند نفره

من حس ششمم ی وقتایی خوب کار میکنه. حس میکنم میخواد رابطه رو تموم کنه ولی قبلش معذرت میخوام ی حالی هم ...

اره به قول تراپیست از من داره از نظرای دیگه تغذیه میکنه نمیتونه به این راحتی تموم کنه با اینکار میخواد بره 

آخه بهش گفتم میخوای بکنی بری الان نکرده برو

هرچی زودتر بره بهتره ولش کن بزار بره. منم گول همین حرفا رو خوردم که یه چشمم اشکه یه چشمم خون

منم حالم خوب نیست سه سال دست و پا زدم خانوادمو راضی کنم 

یع جوری ازش تعریف کنم به چشم خانوادم خوش بیاد ولی آیتم شد خواستش 

خیلی داغونم کرد خییلی زیاد