2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا کمکم کنید داغون شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 80 پست
منم حالم خوب نیست سه سال دست و پا زدم خانوادمو راضی کنم یع جوری ازش تعریف کنم به چشم خانوادم خوش بیا ...

دقیقا همدردیم🥲

میدونم دارم خودم میگذرونم این روزا رو... بدترین درد ممکنه ولی میدونی بدترش کجاست؟ که بهت دست زده باشه و تو مجبور باشی هیچیییی نگی

کاربری دست چند نفره

حرفت اینه چرا اینطوری شد؟

چون شرایط و زمان و محیط ادمارو عوض میکنه،همین

مردم سالها عاشقانه باهم زندگی میکنند آخرش به جدایی ختم میشه

این آقا هم شاید فکر کرده راحت هست بدست آوردن شما و وقتی مانع سر راهش قرار گرفت محاسباتش بهم ریخت.همین

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعن تصمیم با خدته 

من باهاش رابطه داشتم 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

من ازش انرژی خشم و کینه گرفتم

خیییلی کینه ایی خیییلی زیاد مثلا شب خواستگاری در زدن گفتن مثلا تموم نشد اقا بهش بر خورد بعد سه سال هنوز هی میگه هی میگه هی میگههه 

گفت من دخترتونو بردم بهش گفتن باید از ۷ خان بگذری  از این خونه دختر ببری بهش بر خورد هی میگه هی میگه هی میگههه کرده یه چوبی هی میزنه تو فرق سر من 

من اصلا خانوادمو زیر سوال نمیبرم با همچین کاری ولی نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری شد اخه من داشتم همه ت ...

گلم میدونه نمیتونه بدست بیاره وخانوادت مخالفن،میخادیه تیری بزنه ودربره

مواظب خودت باش

وخدایی که بشددددت کافیست❣
مشخصه که خودت خیلی با شعور هستی پس تن به خواستش نده چون قصدش اینکه دیگه رابطه رو تموم کنه اگر دوست د ...

نظر لطفته عزیزم آره سه سال هیچ حرفی از موضوعات نبود تازه یادش اقتاده 

دقیقاا منم همینو میگم میگه نیازمه اگر عاشقمی و دوسم داری چرا به نیازم توجهی نمیکنی گفتم وقتی قدمی ب ...

بگو نیاز منم اینه که به خودم و وجودم احترام بزارم و کسی ازم نخواد سواستفاده بکنه 

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
گلم میدونه نمیتونه بدست بیاره وخانوادت مخالفن،میخادیه تیری بزنه ودربرهمواظب خودت باش

این موضوع زمانی خیلی بالا گرفت که جریان یه خواستگاری دیگه پیش اومد من گفتم‌نمیخوام مامانم میدونست به خاطر این میگم نه 

گفت ما که تو رو به اون نمیدیم 

مامانم خیلی دیگه عصبانی شد زنگ زد به مامانش که به آقا پسرت بگو تموم کنه این خواستش از اینجا خیلی بالا گرفت

بگو نیاز منم اینه که به خودم و وجودم احترام بزارم و کسی ازم نخواد سواستفاده بکنه

گفت سه سال رفاقت سواستفاده چیه 

گفتم تلاش کم مال تو بشم همه نیازات اونوقت مال من 

گفت اومدم گربه رقصوندین

من اصلا خانوادمو زیر سوال نمیبرم با همچین کاری ولی نمیدونم چرا یه دفعه اینجوری شد اخه من داشتم همه ت ...

با یکی دیگه بوده باهاش رابطه داشته بهش مزه کرده حالا ازتو میخاد داره سبک سنگین میکنه ببینه کدوم سرویس جنسیش بهتره همونو بچسبه بعدم کارش تموم شد ولش کنه 

بگو خانوادمو راضی میکنم توام اگر دوستم داشتی بیا خاستگاری اگرنه کاتش کن از این آدم ضربه میخوری

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

عزیزم میشه بگی شرایطش چیه چجور آدمیه مناسبه برای ازدواج از نظر خودت مثلا شغل وخانواده وتحصیلاتش اکیه؟

واینکه چرت خانوادت مخالفن؟

دستهای زنانه بی‌سرو صدا ..خیلی چیزها را سرو سامان میدهند...