2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا کمکم کنید داغون شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 80 پست
این موضوع زمانی خیلی بالا گرفت که جریان یه خواستگاری دیگه پیش اومد من گفتم‌نمیخوام مامانم میدونست به ...

پس شک نکن حرفه من درسته

میخادانتقام بگیره وبره به حساب این چندسالی که گذرونده باهات

وخدایی که بشددددت کافیست❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یکی دیگه بوده باهاش رابطه داشته بهش مزه کرده حالا ازتو میخاد داره سبک سنگین میکنه ببینه کدوم سروی ...

با یکی دیگه؟؟ یا صد نفر دیگه بوده 

ضربه خوردم خیلی زیاد همین که هر روز توراه تراپیستم و اوضاع فرقی نمیکنه همین کافیه واسه توصیف ضربش

این موضوع زمانی خیلی بالا گرفت که جریان یه خواستگاری دیگه پیش اومد من گفتم‌نمیخوام مامانم میدونست به ...

حتما خانوادت احساس کردن به درد تو نمیخوره تمومش کن واقعا خاستگار خوب داری برو واینیسا به پای یکی که آینده ت باهاش معلوم نیست

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

پس شک نکن حرفه من درستهمیخادانتقام بگیره وبره به حساب این چندسالی که گذرونده باهات

اره حرفشم اینه غرورمو زیر پا گذاشتم التماس کردم 

گفتم کجا التماس کردی 

وقتی بابام گفت نه اومدی به بابام بگی چرا میگی نه مشکل کجاس 

بابام گفت نه توام گفتی باشه خدافظ 

با یکی دیگه؟؟ یا صد نفر دیگه بوده ضربه خوردم خیلی زیاد همین که هر روز توراه تراپیستم و اوضاع فرقی نم ...

اوففففف دختر نکن با خودت دشمنی ولش کن عوضیه

به کی رابطه داشتین؟

با دوس پسرم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

حتما خانوادت احساس کردن به درد تو نمیخوره تمومش کن واقعا خاستگار خوب داری برو واینیسا به پای یکی که ...

خواستگارم خوبه از همه نظر به ما میخوره ولی من دلم پیشه اینه چه کار کنم حتی نتونستم با خواستگاره حرف بزنم 

من فکر میکنم میدونه به هم نمیرسین میخاد جبران این دوسالی که پات مونده دستمالیت کنه که بعدا حرص نخوره ...

اره سه سال میگه حقم هس همچین جیزی 

گفتم در صورتی که من از بعدش مطمن باشم تو تلاشی کرده باشی

اوففففف دختر نکن با خودت دشمنی ولش کن عوضیه

خیلی عوضیه بارها خیانتاشو فهمیدم ولی خرم خر 

حالیم نیس 

دارم زجر میکشم دارم نابود میشم ولی نمیتونم دل بکنم هیچکسو نمیتونم کنار خودم ببینم یا بخوام کسی عیر از اون باشه بارها موقعیتای خوبمو رد کردم به خاطر این 

خواستگارم خوبه از همه نظر به ما میخوره ولی من دلم پیشه اینه چه کار کنم حتی نتونستم با خواستگاره حرف ...

چندوقت دیگه میگی کاش حرفای نی نی سایتیارو گوش میدادم اشتباه نکن برو پی زندگیت

با یکی دیگه؟؟ یا صد نفر دیگه بوده ضربه خوردم خیلی زیاد همین که هر روز توراه تراپیستم و اوضاع فرقی نم ...

اوه

ول کن دختر

حیف بهترین سال های زندگیت نیس

به حرف خانوادت کن ضررنمیکنی

اوناازبیرون گود میبیننش وایراداتش واضحه،شماغرق شدی وخواست نیس

وخدایی که بشددددت کافیست❣
دقیقا همدردیم🥲میدونم دارم خودم میگذرونم این روزا رو... بدترین درد ممکنه ولی میدونی بدترش کجاست؟ که ...

خیلی سخته غم و دردش آدمو ار پا در میاره من واقعا دیگه توان ندارم 

ولی  من نمیتونم تن بدم چون آدم خیانتکاریه فقط با همه عیباش میخوامش حتی اگه این خواستن برگشت داشته باشه 

اوهول کن دخترحیف بهترین سال های زندگیت نیسبه حرف خانوادت کن ضررنمیکنیاوناازبیرون گود میبیننش وایرادا ...

غرق شدم کور شدم اصلا حالیم نیس هیجی نمی‌فهمم 

واقعا نمیدونم باهام چه کاررکرده که طاقت ندارم یه خار تو پاش بره 

نمیتونم یه لحظه ناراحتیشو ببینم