2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
نگران نباش تو بهش یه پیام بده و لحنت جوری باشه که بفهمه پشیمونی.ولی خودتم کوچیک نکن.زمان میبره تا از ...

ایشالا ک مال ما هم تموم شه.واقعا دیگه خیلی طول کشیده 

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا ک مال ما هم تموم شه.واقعا دیگه خیلی طول کشیده 

تموم میشه عزیزم

براتون دعا میکنم

از این به بعدم بیشتر قدر خوشبختیو لحظات خوبتونو بدون.همیشه یاد این دوران بد بیفت و مواقع سختی و عصبانیت خودتو کنترل کن.حیفه آرامش و خوشبختیه ادمه که دستی دستی تلخش کنی

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
باشه عزیزم.من تازه اهنگ پیدا کردم😂.بهت مریضم اشوان😂 ایشالا.مرسی😍

اینو الان نفرست...بذار آشتی که کردین واسش بفرست بگو به یاد تو همش گوش میکردم و اینا😍😉😉

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
اینو الان نفرست...بذار آشتی که کردین واسش بفرست بگو به یاد تو همش گوش میکردم و اینا😍😉😉

اوهههه ارههههه اجب كلكي خخخخخخخخخخخ

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
تموم میشه عزیزم براتون دعا میکنم از این به بعدم بیشتر قدر خوشبختیو لحظات خوبتونو بدون.همیشه یاد ای ...

قربونت .خیلی لطف میکنی😍.واای اره.ادم ی حرف میزنه اینهمه بعدش ناراحتی و اینا پیش میاد

سلام خالی فایده نداره ها نود درصد جوابتو نمیده این تجربه منه

من گفتم يه اس عاشقانه دلتنگي كوتاه بفرست دوستان گفتن سلام خالي 

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
اوهههه ارههههه اجب كلكي خخخخخخخخخخخ

از سری تجربیات خودمه😅😍😁

سعی کنین از چیزای اعتیادآور دوری کنین....سیگار...الکل....چای....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد....یه آدمی که به نظر خوب میاد...یه آدمی که بِ....
باشه😂

آوَرین دخترم😍😉😅

نه سلام خالی بده اصلا جوابشو نمیده

بدتر خودشو کوچیک میکنه

حرفشو بزنه بهتره

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

اقا جواب نداد ک.پاک کردم پیام تلگرامو ولی هنو اس ندادم