mnm مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 عنوان چی بهش بگم | مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست سلام.من مدتها خواننده خاموش بودم.یه سوال داشتم ازتون.من و عشقم الان یه ماهه که قهریم.سر یه قضیه ای.تو این مدت منتظر بودم که پیام بده ولی نداد.الان دیگه تصمیم گرفتم خودم بهش پیام بدم.ولی نمیدونم چی بگم.شما چی میگین؟وقتی قهر بودین چی گفتین که اشتی کردین؟ تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن... 1396/07/26 | 20:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sire عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 3755 ازین خرابتر دیگه چی میشد نه بابا اين چيزا كه چيزي نيس اون عصبي بود از حرفت خيلي بد بوده گفتي ميرم با يكي ديگه حالا بهش بر خورده من از اين بدتر تجربه كردم اشت كرديم لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 آخرین بازدیدش مال کیه؟ last seen recently.😳 تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 نه بابا اين چيزا كه چيزي نيس اون عصبي بود از حرفت خيلي بد بوده گفتي ميرم با يكي ديگه حالا بهش بر خور ... خدا از زبونت بشنوه عزیز دلم.دیگه گفتم تا اخر عمرم این حرفو نمیزنم. تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
liliummm عضویت: 1396/05/19 تعداد پست: 1615 last seen recently.😳 ای بابا. زندگی قصه ی تلخیست میان دو نفر که فقط یک نفر از غصه بهم میریزد
sire عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 3755 نه اخه خیلی وقت بود ندیده بودمش دلم براش تنگ شده بود.دیگه دلتنگی و عصبانیت قاطی شد این شد نتیجش چيزي نيست عزيزم تو يه اس بفرس اگه واقعا دوست داشته باشه كوتاه مياد لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 ی شعری متنی چیزی راجع ب دلتنگی بفرس اره دارم سرچ میکنم. تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 چيزي نيست عزيزم تو يه اس بفرس اگه واقعا دوست داشته باشه كوتاه مياد اس بفرستم؟الان؟ تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 ای بابا. چقدر رو اعصابه این recently تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
mohabbaat عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 1600 بگو سلام بی معرفت.من ازت خبر نگیرم تو هم هیچ خبری نمیگیری؟معلوم شد چقد دوسم داری واقعا!!میخواستم امتحانت کنم!اینجوری هم سر صحبتو باز کردی هم ضایع نشدی که پا پیش گذاشتی "تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...
sire عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 3755 اس بفرستم؟الان؟ اره يه اس دلتنگي و بي وفايي بفرس الان ببين چي ميشه موفق باشي ايشالا كه اشت ميكنين لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
cc عضویت: 1396/02/23 تعداد پست: 4253 بنظرم خیلی تابلوئه ک پیام بدی سلام خالی . ببینی عکس العملش چیه . یا هرچیز دیگه اگه جات بودم یا غرورمو نمیشکستم یا اگه میخاستم پیام بدم مستقیم میگفتم دلم واست تنگ شد . اگه مایلی صحبت کنیم درباره ی مشکلمون . اگرهم من مقصرم معذرت میخوام خلاص
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 بگو سلام بی معرفت.من ازت خبر نگیرم تو هم هیچ خبری نمیگیری؟ معلوم شد چقد دوسم داری واقعا!!میخواستم ا ... اینجوری ک هنو اشتی نکرده باز دعوا میشه😂. تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
sire عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 3755 اینجوری ک هنو اشتی نکرده باز دعوا میشه😂. خانمي تو برو يه اس عاشقانه بفرس ببين چه جوابي ميده ديگه اينجور خيلي بهتره والا منكه هميشه اينكارو ميكنم لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 بنظرم خیلی تابلوئه ک پیام بدی سلام خالی . ببینی عکس العملش چیه . یا هرچیز دیگه اگه جات ... خودمم میخاستم براش ی متن بنویسم همینجوری.ولی خب گفتم ببینم شاید فعلا نخواد اشتی کنه.حداقل ضایع نشم تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
mnm مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 242 خانمي تو برو يه اس عاشقانه بفرس ببين چه جوابي ميده ديگه اينجور خيلي بهتره والا منكه هميشه اينكارو مي ... باشه عزیزم.الان دارم سرچ میکنم همچنان😁 تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...