2777
2789
عنوان

چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 349 پست
ازین خرابتر دیگه چی میشد

نه بابا اين چيزا كه چيزي نيس اون عصبي بود از حرفت خيلي بد بوده گفتي ميرم با يكي ديگه حالا بهش بر خورده من از اين بدتر تجربه كردم اشت كرديم 

لطفا واسه حل مشكلم يه صلوات بفرست 🙏🙏🙏🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا اين چيزا كه چيزي نيس اون عصبي بود از حرفت خيلي بد بوده گفتي ميرم با يكي ديگه حالا بهش بر خور ...

خدا از زبونت بشنوه عزیز دلم.دیگه گفتم تا اخر عمرم این حرفو نمیزنم.

تو شاهکار خلقتی تحقیر را باور مکن...
نه اخه خیلی وقت بود ندیده بودمش دلم براش تنگ شده بود.دیگه دلتنگی و عصبانیت قاطی شد این شد نتیجش

چيزي نيست عزيزم تو يه اس بفرس اگه واقعا دوست داشته باشه كوتاه مياد 

بگو سلام بی معرفت.من ازت خبر نگیرم تو هم هیچ خبری نمیگیری؟

معلوم شد چقد دوسم داری واقعا!!میخواستم امتحانت کنم!

اینجوری هم سر صحبتو باز کردی هم ضایع نشدی که پا پیش گذاشتی

"تولد"، تنها روزی است که مادر در مقابل گریه های فرزندش لبخند میزند...

بنظرم خیلی تابلوئه ک پیام بدی سلام خالی . 

ببینی عکس العملش چیه . یا هرچیز دیگه 

اگه جات بودم یا غرورمو نمیشکستم یا اگه میخاستم پیام بدم مستقیم میگفتم  دلم واست تنگ شد . اگه مایلی صحبت کنیم درباره ی مشکلمون . اگرهم من مقصرم معذرت میخوام خلاص 

بگو سلام بی معرفت.من ازت خبر نگیرم تو هم هیچ خبری نمیگیری؟ معلوم شد چقد دوسم داری واقعا!!میخواستم ا ...

اینجوری ک هنو اشتی نکرده باز دعوا میشه😂.

اینجوری ک هنو اشتی نکرده باز دعوا میشه😂.

خانمي تو برو يه اس عاشقانه بفرس ببين چه جوابي ميده ديگه اينجور خيلي بهتره والا منكه هميشه اينكارو ميكنم 

بنظرم خیلی تابلوئه ک پیام بدی سلام خالی .  ببینی عکس العملش چیه . یا هرچیز دیگه  اگه جات ...

خودمم میخاستم براش ی متن بنویسم همینجوری.ولی خب گفتم ببینم شاید فعلا نخواد اشتی کنه.حداقل ضایع نشم

خانمي تو برو يه اس عاشقانه بفرس ببين چه جوابي ميده ديگه اينجور خيلي بهتره والا منكه هميشه اينكارو مي ...

باشه عزیزم.الان دارم سرچ میکنم همچنان😁