2777
2789
عنوان

سقط ...

527 بازدید | 51 پست

سلام خوبين..معمولا سقط چند روز طول ميكشه 

من دوروزه خونريزي دارم و ديروز درد شديد داشتم امروز هيچ دردي ندارم و ديروز بعد پياده روي طولاني و خوردن زعفران و نبات فراوان وگرمي درد زياد يه لخته افتاد 

يعني خودش بوده ؟بعد اون ديگه دردي ندارم🤔

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون لخته است برو دكتر باسونو رحمتو نگاه كنن اونا،بهترميدونن 

بعد ازينكه اون لخته افتاد ديگه دردم ساكت شد و خونريزي كمتر

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

برای من یه نصفه روز درد شدید داشتم. بعدش معمولی بودم و خونریزی داشتم. فردا شبش بعد از شرکت رفتم گردش و تفریح بعدش که اومدم خونه یه چیزی با شمایل تخم مرغ اما بزرگتر بدون درد رفع شد. البته رنگش سفید نبود. چند هفته سقط میکنی؟ 

برای من یه نصفه روز درد شدید داشتم. بعدش معمولی بودم و خونریزی داشتم. فردا شبش بعد از شرکت رفتم گردش ...

منم ديروز روز اول خونريزي درد شديد داشتم 

و خيي گرمي خوردم و پياده روي طولاني رفتم كه وقتي رسيدم خونه از كمر درد شهيد شدم 

صب كه بيدار شدم يه لخته با رگه هاي مشكي افتاد 

و ديگه دردم ساكت شد و خونريزيم كمتر 

برای من یه نصفه روز درد شدید داشتم. بعدش معمولی بودم و خونریزی داشتم. فردا شبش بعد از شرکت رفتم گردش ...

هفته٦ام بودم

سقط ک با یه لخته خون تموم نمیشه ... لخته های خون پشت سر هم میان... بعد درد فوق العاده شدید داری ک سقط میشه... بعد سقطم احتمال داره تا یکماه خونریزی یا لکه بینی داشته باشی.بهتره سونو بدی خیالت راحت بشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
پس  احتمالا همون بوده. من هفته دوازده حاملگی پوچ بوده. ساک حاملگیم بزرگ شده بوده

هفته ٦بودم 

سقط ک با یه لخته خون تموم نمیشه ... لخته های خون پشت سر هم میان... بعد درد فوق العاده شدید داری ک سق ...

هفته ٦ بودم لخته سفتي نبود رگهاي مشكي بود بيشتر

سقط ک با یه لخته خون تموم نمیشه ... لخته های خون پشت سر هم میان... بعد درد فوق العاده شدید داری ک سق ...

منم دردم فوق العاده شديد بود بخودم ميپيچيدم  ديگه بعد اون لخته دردي ندارم 

هفته ٦ بودم لخته سفتي نبود رگهاي مشكي بود بيشتر

من حتی بارداری پوچ داشتم با وجودیکه جنین نداشت یه جسم سفید گوشتی و دون دون شبیه یه لوله کلفت سفید حدود ده سانتی ازم خارج شد

سونو بده عزیزم ایشالا افتاده باشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی