من دوروزه خونريزي دارم و ديروز درد شديد داشتم امروز هيچ دردي ندارم و ديروز بعد پياده روي طولاني و خوردن زعفران و نبات فراوان وگرمي درد زياد يه لخته افتاد
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
برای من یه نصفه روز درد شدید داشتم. بعدش معمولی بودم و خونریزی داشتم. فردا شبش بعد از شرکت رفتم گردش و تفریح بعدش که اومدم خونه یه چیزی با شمایل تخم مرغ اما بزرگتر بدون درد رفع شد. البته رنگش سفید نبود. چند هفته سقط میکنی؟
سقط ک با یه لخته خون تموم نمیشه ... لخته های خون پشت سر هم میان... بعد درد فوق العاده شدید داری ک سقط میشه... بعد سقطم احتمال داره تا یکماه خونریزی یا لکه بینی داشته باشی.بهتره سونو بدی خیالت راحت بشه