ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما وقتی یکی هر روز کتکت بزنه خیانت کنه جای تعریف ازش هم هست ؟
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
دقیقااااااااا یکیم بخاد از خوبیای شوهرش بگه میگن داری پز میدی یا میگن نگو بقیه ناراحت میشن😐😐من خودم شده با شوهرم بحث شده ولی دودقیقه دیگ باز آشتی کردیم و تموم یا از لحضه های قشنگمون اینجا میگم درکل ک متاهلی هم بالا و پایین داره ولی خوبه
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
شما وقتی یکی هر روز کتکت بزنه خیانت کنه جای تعریف ازش هم هست ؟
یا باید جدا شه وقتی خیانت و کتک هست چرا ب زندگی ادامه میدن ؟؟یا تمومش کنن یا وقتی تصمیم میگیریم ک ببخشیم و کنار همسرمون بمونیم یعنی ی ویژگی مثبت هم داره پس گفتن بدی های همسر مثله تف سر بالاس همین
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
پولداره ؟پس چرا باش ازدواج کردی؟جای تعریف نیست ولی تقصیر خودتم هست که باش ازدواج کردی
چیمیگیییی مگه خودمو گفتم
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
یا باید جدا شه وقتی خیانت و کتک هست چرا ب زندگی ادامه میدن ؟؟یا تمومش کنن یا وقتی تصمیم میگیریم ک بب ...
تو سری خورن خب