2777
2789

خسته شدیم دیگه بسکه از بدی های ازدواج گفتن 

یکم از خوبی هاش بگین 

نمیشه هم اینجا حرفی زد 

بابا اونا انقدم بد نیستن

متاهلیم خوبیای خودشو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما وقتی یکی هر روز کتکت بزنه خیانت کنه جای تعریف ازش هم هست ؟

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

دقیقااااااااا یکیم بخاد از خوبیای شوهرش بگه میگن داری پز میدی یا میگن نگو بقیه ناراحت میشن😐😐من خودم شده با شوهرم بحث شده ولی دودقیقه دیگ باز آشتی کردیم و تموم یا از لحضه های قشنگمون اینجا میگم درکل ک متاهلی هم بالا و پایین داره ولی خوبه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

هیشکی نمیاد خوشیاشو جار بزنه ی دعوای کوچولو با شوهراشون میکنن میاند اینجا پیاز داغشو زیاد میکنن متاسفانه جامعه ی ترحم پرستی داریم دنبال توجه و ترحم بیش از حد هستن ی عده اکثر تایپیک ها هم دروغه

شما وقتی یکی هر روز کتکت بزنه خیانت کنه جای تعریف ازش هم هست ؟

یا باید جدا شه وقتی خیانت و کتک هست چرا ب زندگی ادامه میدن ؟؟یا تمومش کنن یا وقتی تصمیم میگیریم ک ببخشیم و کنار همسرمون بمونیم یعنی ی ویژگی مثبت هم داره پس گفتن بدی های همسر مثله تف  سر بالاس همین

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
پولداره ؟پس چرا باش ازدواج کردی؟جای تعریف نیست ولی تقصیر خودتم هست که باش ازدواج کردی

چیمیگیییی مگه خودمو گفتم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
یا باید جدا شه وقتی خیانت و کتک هست چرا ب زندگی ادامه میدن ؟؟یا تمومش کنن یا وقتی تصمیم میگیریم ک بب ...

تو سری خورن خب