2777
2789
عنوان

چرا همه چی شده قیافه و زیبایی

320 بازدید | 16 پست

قدیما همون دهه ۶۰ و ۷۰ و حتی ۸۰ تنها چیزی که واسه مردم بی اهمیت بود قیافه و جراحی و شیک پوشی و برند و ...بود

مردم آرامش فکری داشتن .دل ها شاد بود .توی زندگی تعهد بود و طلاق و خیانت معنایی نداشت

الان همه زندگی خانوما شده رفتن به کلینیک های زیبایی و آرایشگاه و فلان لباس برند و ...بخاطر آقایون تحت هر شرایطی . 

و آقایون هم خانومای متنوع زیادی میبینن و به یک نفر راضی نیستن ...

همه فکر مردم شده زیبایی .واقعا شعور و انسانیت و تعهد کجای زندگی است.  

کاش زمان توی همون دهه های دوست داشتنی متوقف میشد

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

همیشه زیبایی ملاک بوده تا حالا ندیدم حتی تو اهنگای دهه های مختلف حرفی از زیبایی شخصی گفته نشده باشه 

اگه اون تهعد هم بیشتر اهمیت داشته قدیم در درجه ی اول بیشتر محو اون زیبایی و اینا میشدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر خودتم انجام بدی نظرت عوض میشه. اینا واسه دل خودمونه

قدیما مگه آدما دل نداشتن؟ 

من عقیده دارم زیبایی توی سادگیه حتی با چین و چروک و روند پیری 

فقط واسم سواله چرا همه ی زندگی خانوما شده زیبایی و هر روز این دکتر و فلان عمل و ...

من حتی موهامم رنگ میکنم حس خوبی میگیرم اعتماد به نفس میگیره ادم

منم تا دو هفته پیش نچرال بودم با ۳۲سال سن بعد موهامو دکلره بعد کراتبن کردم اینقدر اعتماد بنفسم خوب شده اینقدر از دیدن خودم لذت میبرم که نگوووک

برای منم اذیت کننده شده این حجم از توجه به ظواهر واقعا ادم دیگه نمیتونه راحت باشه خودش باشه البته من خیلیم توجه نمیکنم ولی حتی بچه هامم گاهی میخان خودمو خوشگل کنم ناخن بکارم موهامو طلایی کنم کلا ادما ظاهربین شدن واقعا تواین دهه شوراین عملای زیبایی وتزریق وژل دراومده قبلا بود ولی خیلی کم ادما خودشون بودن حالا زشت یازیبا چاق ولاغر جوان وپیر الان نمیزارن باخیال راحت پیرشیم حتی

همیشه زیبایی ملاک بوده تا حالا ندیدم حتی تو اهنگای دهه های مختلف حرفی از زیبایی شخصی گفته نشده باشه ...

منظور من از زیبایی ، زیبایی های مصنوعی امروزه هست وگرنه که قدیما زیبایی خانوما با همون سادگیاشون بیشتر بود 

کافیه جوونیای همون خواننده ها رو ببینیم ..

قدیما مگه آدما دل نداشتن؟ من عقیده دارم زیبایی توی سادگیه حتی با چین و چروک و روند پیری فقط واسم سوا ...

قدیما تو روند جراحی و زیبایی و لوازم ارایش و دسترسی بهشون انقدر پیشرفت نکرده بودن وگرنه در حد ابرو برداشتن و اینارو که انجام می دادن

زیبایی همیشه مهم بوده اما الان فقط زیبایی رو توی چیزای دیگه میبینن

آره منظور من همون زیبایی های غیر طبیعیه...ولی همون دهه ادما بدون هیچ عملی و ژل و بوتاکس و ...واقعا زیبا و جذاب بودن

منظور من از زیبایی ، زیبایی های مصنوعی امروزه هست وگرنه که قدیما زیبایی خانوما با همون سادگیاشون بیش ...

اره موافقم زیبایی مصنوعی زیاد شده

ولی همون موقع هم همه ی خانما زیبا نبودن الان چون علمش هست اون افرادی که زیبایی طبیعی دارن رو میبینن و دلشون می خواد مثل اونا بشن اینجوری اعتماد به نفس بیشتری نسبت به صورتشون دارن

برای منم اذیت کننده شده این حجم از توجه به ظواهر واقعا ادم دیگه نمیتونه راحت باشه خودش باشه البته من ...

آره واقعا اذیت کننده شده حتی بیرون رفتن هم آدم میره اذیت میشه .قدیما مردم درگیر ظاهر نبودن زندگی خیلیم راحت و خوب بود الان دغدغه مردم شده پول و دکتر و آرایشگاه و ‌..

قدیما تو روند جراحی و زیبایی و لوازم ارایش و دسترسی بهشون انقدر پیشرفت نکرده بودن وگرنه در حد ابرو ب ...

دقیقا الان بخاطر همون صنعت زیباییه همه درگیر شدن .ولی من میگم کاش اون پیشرفتمون فقط توی درمان بیماریها بود نه این همه استرس و عدم اعتماد بنفس که این پیشرفت زیبایی به مردم داده .