2777
2789
عنوان

دعوا تو عروسی

1606 بازدید | 61 پست

سلام امروز تو به عروسی بودیم یهو دوست عروس اومد به عروس یه چیز گفت عروس هم رفت دم ورودی در بعد چند دقیقه داماد رفت دنبال عروس 

دعوا شد دیدم یه نفر داماد چنان میزنه که نگو 

و فحش میده که تو .... خوردی میخوای با عشق من ازدواج کنی (اینم بگم هنوز عقد نشده بود منتظر بودن عاقد بیاد) 

بعد چند تا قوی هیکل دست به قمه اومدن تو و شروع کردن دعوا و گفتن داماد ناموس دزده 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بیشتر شبیه فیلم بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اون مدت هم عروس وایساده بود داشت نگاه میکرد 

و یه لبخند زو لبش بود 

مامور اومد پسر و قمه کش ها رو برد 

مادر داماد از هوش رقت 

پسره گفت مامور ها که منو بردن ولی اگر با عشقم عروسی کنی میکشمت 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

تو اون مدت هم عروس وایساده بود داشت نگاه میکرد و یه لبخند زو لبش بود مامور اومد پسر و قمه کش ها رو ب ...

چه دختره بیشعوره. خب بعدش چی شد ازدواج کردن؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

دیدم عروس رفت تو جا لباسی تالار بعد چند دقیقه با یه لباس دیگه اومد بیرون 

رفت شناسنامه شو گرفت از داماد گفت ببخشید من نمیتونم با تو ازدواح کنم و رفت از تالار بیرون

به نظر من همش نقشه بود زیر سر دختره و عشقش 

البته خیلی جریان شد عا خانواده داماد و عروس دعوامشون شد 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

تو اون مدت هم عروس وایساده بود داشت نگاه میکرد و یه لبخند زو لبش بود مامور اومد پسر و قمه کش ها رو ب ...

لابد اسم پسره آرشام آرتام زاده بود اسم دختره هم نفس تهرانی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫