2777
2789
عنوان

دعوا تو عروسی

1957 بازدید | 61 پست

سلام امروز تو به عروسی بودیم یهو دوست عروس اومد به عروس یه چیز گفت عروس هم رفت دم ورودی در بعد چند دقیقه داماد رفت دنبال عروس 

دعوا شد دیدم یه نفر داماد چنان میزنه که نگو 

و فحش میده که تو .... خوردی میخوای با عشق من ازدواج کنی (اینم بگم هنوز عقد نشده بود منتظر بودن عاقد بیاد) 

بعد چند تا قوی هیکل دست به قمه اومدن تو و شروع کردن دعوا و گفتن داماد ناموس دزده 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

بیشتر شبیه فیلم بود 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو اون مدت هم عروس وایساده بود داشت نگاه میکرد 

و یه لبخند زو لبش بود 

مامور اومد پسر و قمه کش ها رو برد 

مادر داماد از هوش رقت 

پسره گفت مامور ها که منو بردن ولی اگر با عشقم عروسی کنی میکشمت 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

سینما بی پول بوده

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀
تو اون مدت هم عروس وایساده بود داشت نگاه میکرد و یه لبخند زو لبش بود مامور اومد پسر و قمه کش ها رو ب ...

چه دختره بیشعوره. خب بعدش چی شد ازدواج کردن؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

آنقدر جالبه که صفحه گوشی دستمه منتظرم 

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر انسانی در حال نبرد با دشواری‌های زندگی خودشه،با هم مهربان باشیم و اگر نمیتوانیم حداقل زخم نزنیم.🖤🥀

دیدم عروس رفت تو جا لباسی تالار بعد چند دقیقه با یه لباس دیگه اومد بیرون 

رفت شناسنامه شو گرفت از داماد گفت ببخشید من نمیتونم با تو ازدواح کنم و رفت از تالار بیرون

به نظر من همش نقشه بود زیر سر دختره و عشقش 

البته خیلی جریان شد عا خانواده داماد و عروس دعوامشون شد 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

تو اون مدت هم عروس وایساده بود داشت نگاه میکرد و یه لبخند زو لبش بود مامور اومد پسر و قمه کش ها رو ب ...

لابد اسم پسره آرشام آرتام زاده بود اسم دختره هم نفس تهرانی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫