2821
2789
عنوان

دختر زشت

909 بازدید | 26 پست

من خیلی زشتم پسرا نگام نمیکنن امروز تو یه جمع بودیم پسر دختر مجرد هیچ کس به من محل نمی‌داد انگار وجود نداشتم به یه پسره اتفاقی نگاه کردم رو شو برگردوند ترسید یه وقت یه چیزی ازش کم بشه الان ناراحت قلبم شکسته یه جور آرومم کنین

🥰🥰

الان عکس میزاره میبینیم شبیه شیلا خداداده

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو یه جمعی هستی اگه زیاد با بقیه خوش بش کنی جذبت میشن به نظر من

اتفاقا خیلی میخندیدم دفعه اولم بود ولی حس بدی گرفتم از مردا انگار مزاحم لا... زدنشون بودم

🥰🥰

خوب طبیعیه وقتی کسی رو نمیشناسی این‌طور برخورد کنی به نظرم اعتماد به نفست کمه وگرنه من دیدم پسرا اصلا به قیافه اهمیت نمیدن خیلی ادما از نظر من زشت بودن ولی ازدواجای خیلی خوبی داشتن

خوب طبیعیه وقتی کسی رو نمیشناسی این‌طور برخورد کنی به نظرم اعتماد به نفست کمه وگرنه من دیدم پسرا اصل ...

نمیدونم علاوه بر زشتی روابطم هم مشکل داره تاراحتم

🥰🥰

۲۹ نه واقعا من آدم واقع بینی هستم واقعیت اینه ولی خب ناراحتم

هر ادمی یه سری ملاک زیبایی داره 

حالا که از این فکرا میکنی یه خورده تغییر بدی خودت موهاتو یه رنگ قشنگ بذار ارایش ملایم بکن دندوناتو بلچینگ کن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792