2777
2789
عنوان

دختر زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 26 پست
نمیدونم علاوه بر زشتی روابطم هم مشکل داره تاراحتم

الان همین جنیفر لوپز خیلی زشته خدایی ولی الکی جذاب شده یا ازون زشت تر کاردی بی خیلی زشته یا زشت تر ازهمشون کانیه وست ولی چی باعث شده جذاب به نظر بیان موفقیتشونه سعی کن رو اعتماد به نفست و موفق بودنت کار کنی

نمیدونم علاوه بر زشتی روابطم هم مشکل داره تاراحتم

وای هی میگ زست اقا زشت وجود نداره ندااااره نداااااره حتی یه ادم اهل سومالی ام ک ببینی میفهمی چشم های زیبایی داره. 

تو روابط بلد نیستی همین

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای هی میگ زست اقا زشت وجود نداره ندااااره نداااااره حتی یه ادم اهل سومالی ام ک ببینی میفهمی چشم های ...

روابطم هم افتضاح ولی خب میخندم میخوام نزدیک شم طرف محل نمیده منم غرورم اجازه نمیده بی محلی میکنم

🥰🥰

شاید به خاطر این بوده اونا مدت طولانی با هم دوست بودن شما تازه وارد جمع شدی ادم با دوستای قدیمی بیشت ...

اره از قبل میشناختن ولی جدیدا هم به اونا نگاه میکردن و صحبت کلا کسی محل نمی‌داد به من

🥰🥰

الان همین جنیفر لوپز خیلی زشته خدایی ولی الکی جذاب شده یا ازون زشت تر کاردی بی خیلی زشته یا زشت تر ا ...

تو کارم خیلی موفقم خیلی حتی تو این جمع کسی نمی‌دونست چیزی نگفتم از نظر کار چندین لول بالا تر بودم یکی از شغل هامو گفتم قلبم از این همه نادیده گرفتن شکست

🥰🥰

تو کارم خیلی موفقم خیلی حتی تو این جمع کسی نمی‌دونست چیزی نگفتم از نظر کار چندین لول بالا تر بودم یک ...

خوب پس خیلی خوبه خوش به حالت من نه قیافه دارم نه شغل هیچی به نظرم تو جایی که حس خوبی نمیگیری نباش این‌طوری بهتره همیشه ما بد نیستیم کاهی جای اشتباهیم 

روابطم هم افتضاح ولی خب میخندم میخوام نزدیک شم طرف محل نمیده منم غرورم اجازه نمیده بی محلی میکنم

خب خودت داری میگی دیگ داری دیوار میکشی دورت بعد میگی چرا منو نمیبینن زیاد برو تو جمع همین قیافه گرفتنته ک دور میکنه همه را ازت اون طرفم میگ ولش کن نحرم باش شاید محل نداد ضایع میشم

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!