2777
2789
عنوان

نا امیدم

49 بازدید | 5 پست

از ۱۸ سالگی تا الان ک نزدیک به ۲۴ سالم شده مجبور شدم پیش پدرم که صافکار اتومبیل هست فعالیت کنم. اونجور که باید دل میدادم، دل ندادم و هیچ وقتم به چشمِ شغل بهش نگاه نکردم

سنم داره میره بالا تر و مدام بعضی از همسایه گاراجی ها پشت سرم و توی جمع بهم تیکه میندازن و خطاب به من میگن  که این هیچی نمیشه، این آدم بیخیالی هست و ... 😔😪. خیلی ناراحت میشم و تو فکر فرو میرم

من کلا کارای تروتمیز مثل کاره لباس و کتونی و اینا دوس دارم. تقریبا ۲ ماه پیش نماینده یه کتونی فروشی بزرگ شدم، تولید محتوا و تامین جنس با اونه و من محتوایی ک می‌فرسته رو توی پیج انلاین شاپِ خودم آپلود میکنم

خیلی رشد آنچنانی نداشته پیجم ولی روبه رشده 

به اهل فامیل و آشنا و اهل داخل گاراج پدرم چیزی نگفتم ک پیج زدم و اینا چون فازِ منفی میدن ...

تقریبا یه ماه دیگه میشم ۲۴ سال، برای شروع یه کار و یادگیری دیر نیست ؟

همین کاره انلاین شاپ دارم ادامه میدم، تا قبل عید احتمال زیاد یه مغازه هم بخریم

ولی کلا با حرف مردم که اینجوری بهم گفتن نا امیدم

چکار کنم ؟

حالم اصلا خوب نیست

دو روز غذا نخوردم از ناراحتی😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوست من 

هیچ وقت برای شروع دیر نیست همان سوال وقتی چهل سالت بشه هم به ذهنت میاد پس الان شروع کن بزرگترین سرمایه هر کسی زمانش 

ببین علاقه و استعداد ات کجا تو همون موضوع سرمایه گذاری آدما چراغ خاموش جلو برن بهتر پیشرفت می‌کنند همیشه ی جنگل تو سکوت رشد می‌کنه اما ی درخت صدای افتادنش خیلی ها میشوند 

پلن بچین و بدون پله پله جلو میری و روزی میبینی تو در جایگاه بالاتری اما یادت باشه هر پله ایی که رسیدی بمون و لذت ببر چون همون بهشت روز های قبلت بوده پس فقط با سودا مقصد مسیر از دست نده 

مواظب هم مسیر هات باش یادت باشه هر چقدر عطر گرون بزنی کنار دود بشینی بو دود میگیری 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر