2777
2789
عنوان

زود نا امید میشم

189 بازدید | 22 پست

از ۱۸ سالگی تا الان ک نزدیک به ۲۴ سالم شده مجبور شدم پیش پدرم که صافکار اتومبیل هست فعالیت کنم. اونجور که باید دل میدادم، دل ندادم و هیچ وقتم به چشمِ شغل بهش نگاه نکردم

سنم داره میره بالا تر و مدام بعضی از همسایه گاراجی ها پشت سرم و توی جمع بهم تیکه میندازن و خطاب به من میگن  که این هیچی نمیشه، این آدم بیخیالی هست و ... 😔😪. خیلی ناراحت میشم و تو فکر فرو میرم

من کلا کارای تروتمیز مثل کاره لباس و کتونی و اینا دوس دارم. تقریبا ۲ ماه پیش نماینده یه کتونی فروشی بزرگ شدم، تولید محتوا و تامین جنس با اونه و من محتوایی ک می‌فرسته رو توی پیج انلاین شاپِ خودم آپلود میکنم

خیلی رشد آنچنانی نداشته پیجم ولی روبه رشده 

به اهل فامیل و آشنا و اهل داخل گاراج پدرم چیزی نگفتم ک پیج زدم و اینا چون فازِ منفی میدن ...

تقریبا یه ماه دیگه میشم ۲۴ سال، برای شروع یه کار و یادگیری دیر نیست ؟

همین کاره انلاین شاپ دارم ادامه میدم، تا قبل عید احتمال زیاد یه مغازه هم بخریم

ولی کلا با حرف مردم که اینجوری بهم گفتن نا امیدم

چکار کنم ؟

حالم اصلا خوب نیست

دو روز غذا نخوردم از ناراحتی😪

هیچ سنّی برای شروع کردن دیر نیست.🤗

24 سال خیلی هم عالیه..

من یه پسر 33 ساله می شناسم که تا 29_30 سالگیش تو نونوایی باباش کار می کرد.لیسانس حقوق داشت.یهو تصمیم گرفت واسه آزمون وکالت بخونه و الان وکیل پایه یک دادگستریه.به خودت ایمان داشته باش و به خدا توکّل کن.همین کافیه ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ سنّی برای شروع کردن دیر نیست.🤗24 سال خیلی هم عالیه..من یه پسر 33 ساله می شناسم که تا 29_30 سالگ ...

من دختر ۲۰ ساله از همه جا ناامیدم😞💔 نمیدونم چرا انقدر روحیه ام آسیب پذیره

خطاب به شما دخترا میگم

شما دخترا اگه درس نخونید، سره کار هم نرید

نهایتا ازدواج میکنید

ازدواج هم نکنید و خونه پدر باشید کسی به واسطه دختر بودنتون ازتون ایراد نمیگیره

بعضی وقتا از ته دل میخام دختر باشم ولی نمیشه

فقط شکر کنید ک پسر نیستید

خطاب به شما دخترا میگمشما دخترا اگه درس نخونید، سره کار هم نریدنهایتا ازدواج میکنیدازدواج هم نکنید و ...

نه اونقدرام گل و بلبل نیست

بقیه رو نمیدونم ولی از من که کسی خوشش نمیاد که بخواد باهام ازدواج کنه

از بابامم خجالت میکشم پول بگیرم،اون مریضه یا اون حالش میره سرکار واقعا شرمم میاد

مجبورم سخت تلاش کنم اونم با این روحیه 

من دختر ۲۰ ساله از همه جا ناامیدم😞💔 نمیدونم چرا انقدر روحیه ام آسیب پذیره

عزیزم توی دوره ی نوجوانی و اوایل جوانی طبیعیه این شرایط.من خودمم حالم زیاد خوب نبود اون موقع.😅 

به خودت زمان بده ، از یه مشاور روانشناس کمک بگیر.از طریق گوگل چند تا تست روانشناسی از خودت بگیر تا مطمئن بشی مشکل خاصّی نداری.من بعد از 31 سال تازه چند ماهه که فهمیدم بیش فعّالی دارم.😁😜

خودت رو که بشناسی ، خیلی چیزا توی زندگیت حل میشه.ورزش کن ، دنبال هنر مورد علاقت برو و سر خودت رو با فعّالیت های مختلف گرم کن.فیلم های انگیزشی ببین.موسیقی شاد گوش بده.یه چک آپ هم بده که اگه کمبود ویتامین یا کم خونی داشته باشی با مصرف مکمّل خوب بشه.کپسول امگا3 و مکمّل مولتی ویتامین بایو_بِیسیکس هم هر روز بخور که بهتر بشی.♥️

خطاب به شما دخترا میگمشما دخترا اگه درس نخونید، سره کار هم نریدنهایتا ازدواج میکنیدازدواج هم نکنید و ...

نه بابا ، دختر بودن هم مصیبت های خودش رو داره.در کل هممون زاده ی دردیم.😂 کاریش نمیشه کرد.

عزیزم توی دوره ی نوجوانی و اوایل جوانی طبیعیه این شرایط.من خودمم حالم زیاد خوب نبود اون موقع.😅 به خ ...

بیش فعالم.  تازه متوجه شدم نمیدونم چجوری درمان کنم

دلم نمیخواد با دارو درمان بشم

پول روانشناسم ندارم 

نه اونقدرام گل و بلبل نیستبقیه رو نمیدونم ولی از من که کسی خوشش نمیاد که بخواد باهام ازدواج کنهاز با ...

جسارتا بابات شغلش چیه و چند سالشه

پدره منم سنش چون بالاست مجبور میشم برم اگ نرم عذاب وجدان میگیرم

بعد برای ازدواج و اینا بهتره با آقا پسری دوست بشید

چون ازدواج سنتی نسبت به قبل ضعیف شده ...

جسارتا بابات شغلش چیه و چند سالشهپدره منم سنش چون بالاست مجبور میشم برم اگ نرم عذاب وجدان میگیرمبعد ...

کارگره ۴۶ سالشه ولی بیماره و کلی درد میکشه 

خیانت دیدم دیگه نمیتونم،ازدواج برای دختر خوشگلا و باکلاساس نه من😊برای همیشه قیدشو زدم

کارگره ۴۶ سالشه ولی بیماره و کلی درد میکشه خیانت دیدم دیگه نمیتونم،ازدواج برای دختر خوشگلا و باکلاسا ...

اینجوری نگو

آدم خائن به چه دردت میخورد، بهتر که رفت ...

مشخص دختر با فهم و شعوری هستی

همینکه برای پدر دلسوزی و دلت نمیاد پول بگیری مشخصِ چه شخصیتِ والایی داری

یه پسر مثل خودت بدردت میخوره نه پسری ک پلنگ میپسنده و خائنه ...

ایشالا ک بختت سفید باشه و ازدواجت هم موفق ... 🤲

از ته ه ه ه ه ه دلم گفتم