2777
2789
عنوان

حسادت در حد مرگ

238 بازدید | 21 پست

همش به دخترای دور دوست پسر سابقم حسودی میکنم همه خوشگل همه زرنگ و اونم منو نخواست خیلی بد خدافظی کرد با بی رحمی و اصلا براش مهم نبود که من بعد اون چی میشم . الان داره به زندگیش راحت ادامه میده با دخترا عشقو حال میکنه بعد من اینجا دارم میمیرم از حرص.

اون قراره در آینده با یکی دیگه ازدواج کنه و این واسم آخر عذابه این فکرا نمی‌ذارن زندگی کنم نمیتونم رو درس تمرکز کنم.

اینستامو پاک کردم تا چکش نکنم اما بالاخره که یه روز چکش میکنم یهو می بینم با زنو بچشه😭😭😭😭خیلی حالم خرابه خیلی خیلی زیاد..

هیچی نمیتونم بخورم ضعیف شدم

کار خوبی کردی دیگه پیگیر نباش ی روزی میخندی به این روزت ،زمان همه چی رو درست می‌کنه خودم قشنگ اینو درک کردم 

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

اشتباه کردی

باید جوری خودتو تغییر بدی ک روزی ک اون تورو چک کرد یا یجا دیدت یا ب گوشش رسید احوالت دو دستی بزنه تو سرش ک چرا ولش کردم  

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهش فکر نکن آدم وقتی می‌تونه پیشرفت کنه ک گذشته رو فراموش کنه جوری تلاش کن ک پیشمون بشه 

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

اشتباه کردیباید جوری خودتو تغییر بدی ک روزی ک اون تورو چک کرد یا یجا دیدت یا ب گوشش رسید احوالت دو د ...

دیه چه فایده وقتی هرگز قرار نیس مال من باشه و با دخترای دیگه بوده موفقیت من و تو سرزدن اون به چه دردم میخوره 

بهش فکر نکن آدم وقتی می‌تونه پیشرفت کنه ک گذشته رو فراموش کنه جوری تلاش کن ک پیشمون بشه

پشیمون بشه دیگه دیر میشع الان همه پسرا رابطه جن*سی دارن با دخترا و من واقعا نمیتونم تحمل کنم این موضوعو

اینا فقط ظاهر قضیه است مثلا اکس من استاد اینک اگ بدترین بلا هم سرش بیاد وانمود کنه خ خوبه ک طرفش بسوزه 

منم کات کردم ن اینستا دارم هیچیش چک نمیکنم کلا انداختمش دور دوماهه سخته ولی شدنی هست باید خودتو کامل کنی حفره های درون خودت پر کن هر نقطه ضعفی ک داری

اینا فقط ظاهر قضیه است مثلا اکس من استاد اینک اگ بدترین بلا هم سرش بیاد وانمود کنه خ خوبه ک طرفش بسو ...

بله شدنیه ولی یهو یادش میفتم یاد خاطراتمون و اینکه با دخترای دیگست دیوونم میکنه از حسادت میمیرم

پشیمون بشه دیگه دیر میشع الان همه پسرا رابطه جن*سی دارن با دخترا و من واقعا نمیتونم تحمل کنم این موض ...

بیخیالش بشو تو داری عمرتو صرف فکر کردن ب یکی می‌کنی ک ارزش هیچ نداره

منم فرزند کوروش ز اسطوره پادشاهان نیک ایران ، منم فرزند آرش کمان گیر ز اسطوره کمان گیران ایران ، منم فرزند آریوبرزن ز اسطوره فداکاران ایران ، منم فرزند بانو آرتمیس ز اسطوره دریانوردان ایران ، منم فرزند بی بی مریم بختیاری ز اسطوره بانوهای شجاع ایران ، منم فرزند فردوسی ز اسطوره شاعران و نویسنده های ایران ، منم فرزند ابو علی سینا ز اسطوره دانشمدان ایران...✨ایران، ای گهواره تمدن، قصه ات قصه ی دردی دیرینه است. از روزگارانی که کوروش، آن نامدار تاریخ، بذر عدالت را کاشت تا امروز، راه درازی از فراز و نشیب طی کردهایم. آن شکوه باستانی، حالا زیر غبار رنج پنهان مانده. سختی امروز، حکایتی دیگر است. بی پولی، چون سایه ای سیاه، بر زندگی مردم چنبره زده. نان از سفرهها رفته و دلها پر از تشویش فرداست. آزادی، واژهای که در زمان کوروش معنای دیگری داشت، اکنون گمشدهای است که در پس دیوارهای بلند زندانها و سکوتهای اجباری دنبالش میگردیم......حاکمان این روزگار، گویی تاریخ را از یاد بردهاند، یا شاید نخواسته اند که بیاموزند. ظلمشان آشناست، اما مقاومت ما همیشگی.....این سرگذشت تلخ شاید طولانی باشد، اما در دل هر ایرانی، یاد آن شکوه و امید به بازگشت آن آزادی، چون آتشی زیر خاکستر زنده است. این خاک هرگز تسلیم نخواهد شد.

بله شدنیه ولی یهو یادش میفتم یاد خاطراتمون و اینکه با دخترای دیگست دیوونم میکنه از حسادت میمیرم

حق داری منم امشب یادم افتاد چقدر ساده بودم اون دروغگو دورو بود اشکم دراومد ولی چاره نیس باید بگذری تا بگذره این روزها

بیخیالش بشو تو داری عمرتو صرف فکر کردن ب یکی می‌کنی ک ارزش هیچ نداره

آره واقعا.

ولی مشکلم فقط اینه که به بودنش با دختر دیگه فکر میکنم خیلی آتیش میگیرم ای کاش این حسادتم از بین بره

حق داری منم امشب یادم افتاد چقدر ساده بودم اون دروغگو دورو بود اشکم دراومد ولی چاره نیس باید بگذری ت ...

آره خدایی کاری نمیشه جز زندگی کردن انجام داد فقط باید گذروند این زندگی رو با اشک با غصه ولی کاری جز گذروندن نمیشه کرد :)