2777
2789
عزیزم برام میگیری؟صلوات می‌فرستم برات

به زودی یکی از نزدیکانت خبر خوشی از راه دور برایت می آورد. سیب افتاده در فالت می گوید صاحب فرزند نیک سیرت و خوشرویی خواهی شد. به تو تبریک می گویم

. همسر زیبایی داری و یا همسر زیبایی خواهی داشت. ماهی که در قهوه نقش بسته وجود او را بر من برملا کرد. فرد خواهد بود دارای کمالات، جز عشق چیزی بینتان نمیبینم. تو هم از این رابطه خوب پاسداری کن.

. فرد یا افرادی هستند که تو را زیر نظر گرفته اند و مراقب اعمال و رفتارت هستند. آنها منتظر یک اشتباه از سوی تو می باشند. در فالت چشم افتاده و این نشان از همین ماجرا دارد. مراقب باش و دست از پا خطا نکن. شاید میخواهند موقعیتی که داری را از تو بگیرند و یا اشتباه هایت را پشت سرت جار بزنند

. تو را در یک میهمانی شبانه میبینم که با یک لباس سفید قدم میزنی. نگاهی نظرت را جلب میکند. سنگینی آن نگاه را حس میکنی. به آسانی از کنار این حس نگذر  که میتواند تنها عشق زندگی تو باشد. شانس همیشه در خانه آدم را نمی

زند.

برات آیت الکرسی میخونم برا منم میگیری؟

به نیت کسی که دوسش دارم

چالش دو ماه حذف قند مصنوعی، برای کاهش وزن و خوابیدن پف صورت.... وزن اولیه: ۶۰💙 وزن فعلی: ۵۷🩵هدف نهایی ۵۳💜..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پاسور یا قهوه رو اعلام کنید

قهوه 

ترو رو خدا برات کلی دعا میکنم

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️
دعا کردم

خوب است نذری بکنی. در فنجانت تصویر دیگ ظاهر شده. گشایش گره ای که در کارت افتاده در این است که به افراد نیازمند و تهیدست کمک کنی. ان شالله به زودی مشکلت برطرف می شود

. قدر لحظه هایت را بدان و حرص فردای نیامده را مخور. خیمه ای میبینم. خیمه ای که برایت خیر و برکت و مال فراوان آورده است. روزگان سرآن دارد تا تو را از مال دنیا سیر کند. تا ۱۵ ماه دیگر تغییر محسوسی در داراییت حاصل خواهد شد و پس از آن روز بروز بر مالت افزود میشود.

. اینقدر فکر و خیال بیهوده نکن، بلند پروازی نکن. دستهایت را بر روی زانو بگذار و یاعلی بگو. پروانه ای در فالت می بینم که نشان می دهد بیشتر از اینکه اهل عمل باشی در خیالات و آروزهایت سیر می کنی که عاقبت تو را به هلاکت می کشاند. هر چه سریعتر تغییر رویه بده

. عجب خنجری افتاده در فالت و در میان دوستانت دوستانی میبینم بی مروت که با همین خنجر میخواهند از پشت به تو خنجر بزنند. سعی کن تا ۱ رو اگر میخواهی کاری انجام دهی انجام آن را به دوستانت نسپاری و خودت زمام امور را در دست بگیری تا این خطر از سرت بگذرد. انشا

لله.

برامنم بگییییر مثل خر رفتم تو گل دارم از استرس میمیرم

رنجی در بدنت میبینم. یک نوع بیماری. توپ نشانه آن است که با ورزش کردن می توانی از بیماری رهایی پیدا کنی. پس وقتی برای ورزش کردن در کنار سایر کارهای روزانه در نظر بگیر که هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی نیست

. دعوایی کرده ای. در حین دعوا بحث و جدل کرده ای و صدایت را بالابرده ای. آن زنگ را میبینی در فنجان. چنانچه قصد صلح و دوستی داری به نزدش برو و اینبار با آرامش با او صحبت کن. حتما ختم به خیر خواهد شد. انشالله.

. در فالت چغندر میبینم. نشانه خوبی نیست. علامتی است از غم و اندوه. غمی به سراغت خواهد آمد که تو را درگیر خودش خواهد کرد. اما نگران نباش چون غم پایداری نیست و به زودی برطرف می شود. آزمایشی است از طرف خدا. صبر کن تا نهایت طعم شیرین آرامش را بچشی

. چشم بدخواهان از زندگیت دور باشد. آنها دست به کار شده اند تا جدایی بین تو و افراد خانواده بیفتد. از ناراحتی تو خوشحال میشوند. قیچی را ببین. دست آنهاست و دارند ارتباط تو را قطع میکنند. بیشتر به خانواده نزدیک شو و روابطت را محکمتر کن تا نقشه های آنها را نقش بر آب

کنی.