2789
من قهوه میخام میشه لطفا واسم بگیزی

تا به اینجای زندگی خودت مسیر سختی را طی کرده ای . می ترسی به هدفهایت نرسی. ولی آینده روشنی پیش رویت می بینم، از چیزی نترس و با ایمان به تلاشت ادامه بده

. چه شمع زیبایی در فنجانت نقش بسته! شمع نشان از آرامش و نشاط میدهد. چیزی نمانده کمی دیگر صبر کن تا تاثیر این شمع زیبا را در زندگی خودت با تمام وجود حس کنی.

. به کجا چنین شتابان؟ خفاش میبینم و نشانه خوبی نیست. حرص و طمع زیادی داری که عاقبت خوشی نخواهد داشت. در چند روز آینده خبر ناگواری به گوشت خواهد رسید که تو را سخت پریشان خواهد کرد. خودت را کنترل کن و عاقلانه رفتار کن

. خدای من! همین الان نذر کن، صدقه بده. اصلا خوب نیست. عقربی که افتاده را ببین. جنگ است و دعوا، حسادت است و جدایی. هر چه زودتر صدقه بده بلکه این خطری که روزبروز به تو نزدیک تر میشود بر تو ترحم کند از و کنارت به سلامت بگذ

رد.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ایشاالله که خدای بزرگ مهربون تو همین روزای مهرماه معجزه وار تورو به خواسته دلت برسونه و از ته وجودت خوشحالیو احساس کنی و زبونت بند بیاد

فقط اشک شوق بریزی و بگی خدایااااا شکرت

مرسی که هوامو داشتی

مرسی که مشکلمو حل کردی

ممنون که منو به خواسته دلم رسوندی

الهی آمیییین🙃🤲🏻برات حمد خوندم عزیزم

لطفا واسه منم بگیر 

برا بار دوم میخوان منو خواستگاری کنن خیلی همو میخوایم

میخوام بدونم رفتار پدرو مادرم چجوریه با وصلتمون موافقت میکنن؟

خیلی دلشوره دارم

لطفا فا.ل بگیر از ته دلت

برای من لطفااا

تنها ۹ رو فرصت داری که خودت را درست کنی. در غیر این صورت خرچنگی که در فاال توست کارت را خواهد ساخت. این خرچنگ در وجود خود توست. تویی که بدون تفکر و از روی عجله دست به کار میشوی و با پرخاشگری با دیگران برخورد میکنی. اگر تا وعده ذکر شده رفتارت را عوض نکنی بلایی تا زمان گفته شده به سراغت خواهد آمد که بازتاب همین رفتار توست.

. انسان مغروری هستی انسانی مغرور و طغیانگر. مراقب احساساتت باش وگرنه به زودی کار دستت می دهد. شهوتی که در وجود توست اگر کنترل نشود تو را به هلاکت خواهد کشاند. این فقط یک اخطار است، دیگر خود دانی

. اوضاع خیلی بهم ریخته. کارهای زیادی را با هم انجام میدهی. پیشنهاد میکنم از اطرافیانت کمک بگیری چون با این وضع به این زودی اوضاعت رو براه نخواهد شد. حداقل از آنها مشورت بگیر. اگر چنین کنی در نیمی از زمان معمول کارهایت سامان خواهد گرفت

. به تو مژده می دهدم که به زودی ثروت زیادی به دستت خواهد رسید. آن هم از طرف یک شخص بلند مرتبه و صاحب مهر و نقش و نشان. این را انگشتری افتاده در فنجانت می گوید. در این باره به هیچ کس چیزی نگو. به زودی مشکلات مالیت برطرف خوا

هد شد

برات آیت الکرسی میخونم برا منم میگیری؟به نیت کسی که دوسش دارم

چه انار زیبایی در فنجانت است. انار نشان از زنی زیبا دارد و آن از چند حال خارج نیست. یا صاحب دختری پری رو خواهی گشت و یا با زنی زیبا رو ملاقات خواهی کرد.

. وضعیت نامناسبی میبینم که گرفتار آن خواهی شد. به رنچ و زحمت زیادی می افتی. جنگ، دعوا، جدال، حسادت همه و همه به یکباره گریبان گیرت خواهد شد. فقط خدا می تواند در وضعیتی که من میبنم به دادت برسد

. هشدار هشدار، آن آسیاب را میبینی که در فنجانت دیده میشود. نشان از جنگ و دشمنی دارد. همین که این آسیاب در فالت پدیدار گشته، یعنی کائنات میخواهند شر آن را از تو دور کنند. تا یکماهی سنجیده تر رفتار کن. هر درخواست همکاری را قبول نکن. به هر میهمانی نرو و در کاری که به تو مربوط نیست مداخله نکن تا شر این آسیاب از فنجانت کم شود.

. این روزها گره در کارت افتاده. یک بسته میبینم. اما این بسته به زودی باز می شود و از وضعیت و گرفتاری کنونی رهایی خواهی یافت و نگرانی هایت به تدریج، یکی پس از دیگر برطرف خوا

هد شد

برا من بگیر توروخدا

حالت خوب خواهد شد. اگر بیمار هستی به زودی شفا خواهی یافت وگرنه یک بیماری کوچک به سراغت خواهد آمد اما جای نگرانی ندارد چون خیلی زود دوباره سلامتی خودت را بدست خواهی آورد

. در بین نزدیکان و کسانی که تظاهر به دوستی میکنند دشمنانی داری که از شکست خوردنت خوشحال میشوند ما این را بروز نمیدهند. چنگال که در فالت باشد خبر از همین افراد دارد. برخورد تو با این افراد خواهد بود که عاقبتت را معلوم خواهد کرد که از آنها شکست میخوری یا تو آها را شکست خواهی داد.

. صلاح نمیبینم با دشمنانت درگیر شوی. در موقعیتی نیستی که همه امور به نفعت ختم شوند. پس در این زمان بهتر آن است که با دشمنانت مدارا کنی تا زمان مناسب تری فرا برسد

. شخصی در تاریکی ایستاده، منتظر فرصتی است تا به تو از پشت خنجر بزند. این روزها بیشتر مراقب باش و همه جوانب کاری که انجام میدهی را بسنج تا فرصت را برای این فرد مهیا نکنی. همانند پلنگی که در فنجانت افتاده در کمین است. بهترین کار این است که تا ۲۶ رو با رفت و آمد با کسانی که به آنها مشکوکی دوری

کنی.

قهوه ترو رو خدا برات کلی دعا میکنم

در فالت حب میبینم. حب نشان از شفا و بهبودی دارد. اگر به مرض تن مبتلا هستی بدان که به زودی شفا پیدا می کنی و اگر ناراحتی روحی داری به روشنی فالت آن نیز به زودی برطرف خواهد شد، انشاءالله

. بیشتر محتاط باش. پنجه میبینم. خطری در کمین توست. در وضعیت فعلی بهتراست با دشمنانت مدارا کنی. به صلاح تو نیست به دشمنی ات ادامه دهی. مدارا کن وگرنه وضعیت خوبی در انتظار نیست. خطر میبینم. بسیار مراقب باش

. به تو تبریک می گویم. چراغ میبینم . همسر خوبی داری یا به زودی همسر خوبی نصیبت خواهد شد. همسری مهربان و وفادار که با خودش به زندگیت شادی و آرامش به ارمغان می آورد

. اگر به همین منوال به کار و تلاشت ادامه بدی می توانی به نتیجه مطلوبی که در نظر داری برسی . پاداشی هم میبینم که در ازای این کارو تلاش صادقانه به تو تعلق می

گیرد

الهی بحق زهرا مشکلت حل شه برات ۳ تا صلوات خاصه حضرت زهرا ام فرستادم حالا توام برامن ی فا ل قهوه بگی ...

مراقب باش. روباهی در فنجان میبینم. خبر از فردی حیله گر میدهد که تا ۲۸ روز دیگر سر راهت قرار میگیرد و به تو پیشنهاد شریک شدن در امری را میدهد. نیتش صاف نیست. از او دوری کن و بدان با چرب زبانی بسیار تو را وسوسه میکند. اگر میخواهی ذاتش را ببینی به او قاطعانه پاسخ منفی بده تا روی دیگرش را به تو نشان دهد.

. میبینم که در موقعیتی قرار خواهی گرفت که جانت به خطر می افتاد. برای آنکه جانت را نجات بدهی باید سریع عمل کنی و از خطر بگریزی. چتر نجات در فالت می بینم. انشاللا از این بلا مصون خواهی ماند و آسیبی به تو وارد نخواهد شد

. مشکلات مالی تو را اذیت کرده. خبر خوشی برایت دارم. به فنجانت دقت کن! آن سکه را میبینی؟ پول بسیار خوبی تا ۱۰ ماه دیگر بدستت میرسد. شاید کمی زیاد باشد اما صبر داشته باش که پایانی خواهد بود بر مشکلات مالی تو

. خیلی زود به یک مجلس با شکوه دعوت خواهی شد. شاید همسر رویاهایت را در آنجا بیابی. که اگر بیابی به نهایت عشق و سعادت خواهی رسید. پس چشم و گوشت را ب

از کن