2777
2789
اسی برا منم بگیر برات دعا کردم گرفتی بازم یه دعا میکنم و یه دعا نادعلی میخونم براتزهرا و سجاد باهم ا ...

در فالت شادی و سرور میبینم. به یک مهمانی یا جشن دعوت می شودی که همه دوستان و آشنایان هستند و شب به یاد ماندنی با آنها خواهی داشت. بهتر است از الان خودت را برای آن روز آماده کنی

. پرنده زیبایی میبینم. پرنده با خودش رسیدن به مراد و آرزو می آورد و پیام آور خوشی هاست. باشد که خیلی زود به مراد دلت برسی و گره از کارهایت گشاده شود.

. سلامتیت در خطر افتاده. بطری که در فنجانت میبینم نشان این است که زود عصبانی می شوی، زود قضاوت میکنی و بحث و جدل میکنی. این فقط به ضرر خودت هست. هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی تو نیست. پس بیشتر بر خودت مسلط باش

. چراغی که در فالت افتاده خبر از همسری مهربان میدهد. اگر همسر داری قدرش را بدان وگرنه بدان که همسری بس مهربان نصیبت خواهد شد و همه فامیل به حالتان غبطه خواهند خورد. این فرد با خودش شانس و اقبال زیادی برای تو به خواهد آورد که باعث میشود روال عادی زندگیت از این رو به آن رو

شود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چشم لطفا یکی برای من بگیر قهوه🥺

خدای من! همین الان نذر کن، صدقه بده. اصلا خوب نیست. عقربی که افتاده را ببین. جنگ است و دعوا، حسادت است و جدایی. هر چه زودتر صدقه بده بلکه این خطری که روزبروز به تو نزدیک تر میشود بر تو ترحم کند از و کنارت به سلامت بگذرد.

. دودی که در فنجانت افتاده یک علامت هشدار است. مراقب و هوشیار باش که فتنه و بلایی در راه است. با اخذ تصمیمات عاقلانه و هوشیارانه می توانی آن بلا را دفع کنی. پس نگران نباش اما مراقب باش

. چه سفر خاطره انگیزی! اردکها رو ببین در فالت شناورند. کمتر از ۱۷ ماه دیگر به یک سفر طولانی و به یاد ماندنی میروی که بخشی از خاطرات همیشگی و شیرین زندگی تو خواهد شد. از همین حالا خودت را برای این سفر آماده کن.

. نگاهی دوباره به اطرافت بیانداز. در فالت پنجره ای افتاده که نشانگر چشم است و گفته اند چشم دریچه روح است که اگر بسته باشد نا امیدی به همراه خواهد داشت.  پس با چشم باز به اطراف نگاه کن و اگر لازم است در برخی کارها و تصمیم هایت تجدید نظری هم بکن. انشالله ختم به خیر خواه

د شد

رفتاری که داری تحسین بر انگیز است. پیمانه ای که در فالت افتاده می گوید شخص راستگو و درست کرداری هست. ...

عشقم دستت طلا 

الهی بهترینهاقسمتت

گرهی که توزندگیت داری الهی بی دردسربازبشه

میشه ازهمسرمم بگی،،اسمش محمد هستش

عشقم دستت طلا الهی بهترینهاقسمتتگرهی که توزندگیت داری الهی بی دردسربازبشهمیشه ازهمسرمم بگی،،اسمش محم ...

برای همسرتان 

چه فاال نیکی میبینم، در فنجانت اناری افتاده که حکایت از زنی خوش سیما دارد. به زودی صاحب زنی زیبا رو و یا دختری ماه چهره خواهی شد. تبریک می گویم

. در بین نزدیکان و کسانی که تظاهر به دوستی میکنند دشمنانی داری که از شکست خوردنت خوشحال میشوند ما این را بروز نمیدهند. چنگال که در فالت باشد خبر از همین افراد دارد. برخورد تو با این افراد خواهد بود که عاقبتت را معلوم خواهد کرد که از آنها شکست میخوری یا تو آها را شکست خواهی داد.

. آبی میبینم که سرچشمه روشنایی و آبادانی است، نشانه خوبی است، مشکلی در زندگی داری ولی بزودی گشایش در کارهایت خواهد افتاد و توانایی مقابله با مشکلات در شما بوجود خواهد آمد. شکرگزار باش و وجودت را مانند آب زلال و خالی از کینه کن که به واسطه پاکی باطنی که داری بزودی به آنچه میخواهی می رسی

. قدر لحظه هایت را بدان و حرص فردای نیامده را مخور. خیمه ای میبینم. خیمه ای که برایت خیر و برکت و مال فراوان آورده است. روزگان سرآن دارد تا تو را از مال دنیا سیر کند. تا ۱۹ ماه دیگر تغییر محسوسی در داراییت حاصل خواهد شد و پس از آن  روز بروز بر مالت افزود میش

ود.

من دعام برا بقیه ردخورد نداره بخدا برات دعا میکنم تو نمازام فقط برام ف ل بگیر ببینم به امیرحسین میرس ...

انسان جالبی هستی. با اینکه در برابر مشکلات خیلی سریع خودت را می بازی و نا امید می شوی اما خرگوش افتاده در فالت از شانس خوبت می گوید. با وجود اینکه با هر مانع قرارگرفته در سر راهت نا امید می شوی ولی بسیار راحت تر از دیگران به هدف هایت می رسی. قدر شانس خوبت را بدان و سعی کن کمتر نا امید شوی و بیشتر تلاش کنی

. انسان خوش مشربی هستی، اهل رفیق بازی هم هستی که کمی هم در آن افراط کرده ای. جامی که در قهوه ات میبینم میگوید اگر به همین رویه ادامه دهی بزودی گرفتار خواهی شد. هرچه زودتر حداعتدال را به زندگی خودت برگردان.

. اراده خوبی داری. تو همانی هستی که به یکباره اگر قصد کنی می توانی تمامی عادتهای بدت را با عادتهای خوب عوض کنی. میبینم که اخلاق ناپسندت را کنار گذاشته گرمی عشق و محبت را احساس خواهی کرد

. دعوایی کرده ای. در حین دعوا بحث و جدل کرده ای و صدایت را بالابرده ای. آن زنگ را میبینی در فنجان. چنانچه قصد صلح و دوستی داری به نزدش برو و اینبار با آرامش با او صحبت کن. حتما ختم به خیر خواهد شد. انشال

له.

دعات کردم ایشالا ب هر چی میخوای برسیقهوه میگیری

از ۱۸روز دیگر ثبات و آرامش وارد زندگی تو میشوند. دیواری در ته فنجانت میبینم. کمتر نگران آینده باش چرا که این تقدیر حتمی است و اوضاعت بسامان خواهد شد.

. ممکن است در آینده با کسی به اختلاف و نزاع بربخوری، حتی الامکان سعی کن از جنگ ودشمنی دوری کنی، آسیابی که در فالت میبینم نشان خوبی نیست اما می تواند اوضاع به نفعت تمام شود. آسیاب یعنی دشمنی و جنگ، پس مراقب باش و عاقلانه رفتار کن

. انسان خوش مشربی هستی، اهل رفیق بازی هم هستی که کمی هم در آن افراط کرده ای. جامی که در قهوه ات میبینم میگوید اگر به همین رویه ادامه دهی بزودی گرفتار خواهی شد. هرچه زودتر حداعتدال را به زندگی خودت برگردان.

. حسابی به هم ریخته ای. وضعیت مالیت تعریفی ندارد. ولی در فالت کاسه می بینم. ان شاء الله خیلی زود وضعت بهتر خواهد شد و مال و روزی خوبی عایدت می شود. بهترین راه برای تسریع این امر دعا کردن است. پس دعاکن و از خدا بخو

اه

دعا کردم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس