2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله هرچی که میخوای بهش برسی یا چیزی بهترش قسمتت شهبرا منم میگیری♥️🥲قهوه

وضع مالی خوبی داری ولی پَری که در فنجانت میبینم میگوید خطری سر راهت قرار خواهد گرفت. وضعیت کنونی کمی تو را تنبل کرده است، مراقب باش این خطر نیاز به هوش و ذکاوت و عکس العمل سریع از تو دارد در غیر این صورت ضرر مالی سنگینی بعد از ۸ رو از روبرویی با این خطر گریبانگیرت خواهد شد.

. اینقدر فکر و خیال بیهوده نکن، بلند پروازی نکن. دستهایت را بر روی زانو بگذار و یاعلی بگو. پروانه ای در فالت می بینم که نشان می دهد بیشتر از اینکه اهل عمل باشی در خیالات و آروزهایت سیر می کنی که عاقبت تو را به هلاکت می کشاند. هر چه سریعتر تغییر رویه بده

. من اگر جای تو بودم در همه بانک ها حساب قرض الحسنه بازمیکردم و در تمام قرعه کشی ها شرکت میکردم. انسان خوش شانسی هستی. آن خرگوش را میبینی که در فالت افتاده؟ قدرش را بدان. این خرگوش تا ۱۵ ماه دیگر همراه توست و بخت و اقبال را بهمراهش برایت به ارمغان آورده است.

. رنجی در بدنت میبینم. یک نوع بیماری. توپ نشانه آن است که با ورزش کردن می توانی از بیماری رهایی پیدا کنی. پس وقتی برای ورزش کردن در کنار سایر کارهای روزانه در نظر بگیر که هیچ چیز با ارزش تر از سلامتی

نیست

حاجت روا قهوه

چه آرامشی !! مثل آرامش تماشای طلوع خورشید در کنار ساحل. آنچه برایت میبینم رسیدن به همین زندگی آرام و بی دغدغه است. البته که این چنین آرامشی حاصل ایمان قوی فردی چون توست. به تو شادباش می گویم

. اینقدر در زندگی عجلو نباش. انسان عجولی هست. به تو میگویم از کجا فهمیدم، از فنجانی که در فالت افتاده. اگر در تصمیمهایت عجله کنی با آتش عجول بودنت تمامی کارهایت خاکستر خواهد شد. اما همین آتش وجودت میتواند با اندکی صبر یخ تمام خواسته هایی که داری را آب کند. پس با صبر به سراغ کارهایت برو و بگذار این آتش گرمابخش روحت باشد نه مایه عذاب آن.

. در فنجانت بشکه میبینم. بشکه خوب است. نشان می دهد به یک میهمانی و جشن با شکوه دعوت خواهی شد. آن را قبول کن که نیک است و امید می رود با افراد بزرگ و صاحب منصبی آشنا شوی

. اخیرا با شخصی مشکلی پیدا کرده ای که همه فکر و ذهنت را به خودش مشغول کرده. آنچه از شخص مقابل میبینم بزرگی است. طرف مقابلت انسان نیکی است. جای تو باشم سوءتفاهم را کنار گذاشته و از باب گفتگو با او وارد خواهم شد. اینگونه حتما بینتان دوستی جایگزین شده و مشکلتان به خوبی و خوشی حل م

یشود.

به عنوان سرگرمی هست ولی برای من همیشه درست از آب در میاد

دوست عزیز شما به عنوان هرچیزی حساب کنید جن به کارت وصل هست حتی ممکنه خودتون سنگینیشو حس کنید ممکنه کنارتون باشه خواب بد میبینید بندازید داخل اب رودخانه الکی رو خودتون سنگینی نندازین

اسی برا منم بگیر برات دعا کردم 

گرفتی بازم یه دعا میکنم و یه دعا نادعلی میخونم برات

زهرا و سجاد باهم ازدواج میکنن؟ و زمان نامزدی شدن اونا؟امساله؟

لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/