2777
2789

سلام خانوما قضیه از چند روز پیش شروع میشه که من در مورد عروسیه خواهر شوهری تایپک زدم بعد یه خانوم اومد به حالت مسخره نوشت که 

16 سالته 96 کیلوییی پل بده لاغرت کنم 😂😂

با دوتا استیکر خنده 🙂

منم که دیگه چیزی نگفتم واقعا از بیشوریش 

به اسکرین گرفتم خوب همه شستن پهنش کردن اماااااا 

قضیه فقط همین نیس 😁

هستین بقیشو بگم از کلاه. برداری!؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🟠 بگو 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

این خانوم به بهانه کردم به دو بچه یتیم یه گروه لاغری زدن که شرایط ورود به گروه این بود 

که شما ماهانه باید ده هزار تومن به جیب این خانوم بریزید تا این خانوم بزاره شما تو گپ بمونیید 

منم رفتم عضو شدم و پرسیدم که 

شما از بقیه پول میگرید لاغر کنید 

پولشو میدن به بچه یتیم که دیدم بعلههههه از همه جااااا ریمم کرد دوتا گروه بود 

گروه شما تو ایتا بود 

نمی دونم به اون بنده خداها هم چه دروغی گفته بود 

این خانوم به بهانه کردم به دو بچه یتیم یه گروه لاغری زدن که شرایط ورود به گروه این بود که شما ماهانه ...

من متوجه نشدم چرا

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

چقدر جمله بندیت بده

خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

این خانوم به بهانه کردم به دو بچه یتیم یه گروه لاغری زدن که شرایط ورود به گروه این بود که شما ماهانه ...

✅️ من جای شما بودم قبل از تاپیک زدم اول نی نی یار تگ می کردم.

خیلی کیف میده این موقعیت ها 😁

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

بعله و منو از گپ ریم کرد 

مالکم خودش بوو وقتی فهمید از نی نی سایتم کلا پراش ریخت می ترسید لوش بدم 

به بهانه دوتا بچه یتیم داره بقیه رو گول میزنه

تازه اونجا اسمش یه چیز دیگه بود 

شماره کارت به نام مونا فامیلیش یادم رفته بود 

✅️ من جای شما بودم قبل از تاپیک زدم اول نی نی یار تگ می کردم.خیلی کیف میده این موقعیت ها 😁

نی نی یار دو بود رو پری روز گفت گزارش بده دادم نمی دونم پیگیری کردن یا نه 

متاسفانه 

همه تایپکاتو بسته 😂

نی نی یار دو بود رو پری روز گفت گزارش بده دادم نمی دونم پیگیری کردن یا نه متاسفانه همه تایپکاتو بسته ...

✅️ برای محکم کاری به niniyar_5 هم بگین.