2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفت 🙂

401 بازدید | 34 پست

من حدود دوساله   دریا نرفتم با اینکه فقط دو ساعت از خونمون فاصله داره ما ماشین نداریم 

کسی هم دور ورمون نداریم باهاش بریم 

دیروز به خالم گفتیم خالم

ماشین داره مامانم گفت مارو میبری دریا من خودم غذا درست میکنم پول بنزین هم خودم میدم 

خالم گفت نه وقت ندارم 

بعد امروز استوری دریا گذاشته با رفیقش 

میدونم ماشین خودشه اختیارشو داره دلش میخواد مارو نبره با دوستش  و بچه هاش بره ولی دلم گرفت 🙂🙃

بعد اومده خونمون میگه وای انقدر  خوش گذاشت هوا عالی بود  خواهشن با حرفاتون درد بزرگتری بهم ندید نگید دغدغت چقدر کوچیکه :))

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنطرم اون خاله نیست سرطانه

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
اخی عزیزمم نمیتونی تو هم با دوستات برید؟

دوستی ندارم:))

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

الهی چقدر پستن بعضیا و عقده ای

قلبم درد گرفت 💔

اتفاقا کارش ناراحت کننده بود، واز اون بدتر که پیش شما تعریف کرده واستوری هم گذاشته😐😐😐

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶