2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفت 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 34 پست
بااسنپ نمیشد برید؟؟؟ برگشتنی دوباره اسنپ میگرفتین.

کرایه بالای ۳۰۰ تومن میشد 

بعد مامانم میگه من با تاکسی و اینا نمیام🥲🙂

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

دوستی ندارم:))

چند سالته الان موقعیتت چطوره میتونی کلاس هنری تفریحی چیزی که علاقه داری بری؟ اونجا دوستم پیدا میشه زیاد

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجب خاله ای والله من بودم جونمم میدادم چ رسه ماشین ب نظر خوشگذرون و دوست بازه اشکال نداره گلم خواهر منم همیشه پز میده واسه همه چی بچه خونه ویلا ماشین سفر خارج ،شوهرش،....خلاصه همه چی دو بهم زنم هس تازه بدون فامیل بیشتر همینه ... منم دوسش ندارم والله بیخیال دیگه اختیار دوس داشتن نداشتن و ک داریم 😁والله بیخیال🤪🤪🤪ناراحت نباش👍🙃😶👍😶🙂🙃🙂

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

چند سالته الان موقعیتت چطوره میتونی کلاس هنری تفریحی چیزی که علاقه داری بری؟ اونجا دوستم پیدا میشه ز ...

۱۹ سالمه

خانوادم نه تنها پول نمیدن بلکه اجازه ندارم 😅🙃

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

این روز رو یادت بمونه.

نمیدونم چند سالته ولی تلاش کن خودت رو بالا بکشی دلت شکسته از خدا کمک بخواه.

اولین پولی که دستت رسید به جایی رسیدی ماشین بخر.

به سن قانونی رسیدی گواهینامه بگیر کل ایران رو با مامانت بگرد.

به دلم افتاده روزهای روشنی در انتظارته حس ششم من درست میگه خدا بلندت می‌کنه.

کدوم شهری ؟

شیراز

عزیزم شما روانشناس هستید؟؟

۱۹ سالمهخانوادم نه تنها پول نمیدن بلکه اجازه ندارم 😅🙃

باید یه راه درامد پیدا کنی که بتونی مستقل بشی حالا با درس یا شغلای انلاین یا و... الان اولشه به مرور افسرده میشیا

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

این روز رو یادت بمونه.نمیدونم چند سالته ولی تلاش کن خودت رو بالا بکشی دلت شکسته از خدا کمک بخواه.اول ...

خدا بکنه اینجوری باشه 

دلم از نامردی دنیا خیلی گرفت 🙂💔

اتفاقا کارش ناراحت کننده بود، واز اون بدتر که پیش شما تعریف کرده واستوری هم گذاشته😐😐😐

موافقم لایک❤👍

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔