سلام بچه ها راستش من میخوام پول جهزیه و وام ازدواجمونو و تیک هایی ک پدرشوهرم میخواد بگیره با مقداری پول دارم جمع کنم خونه بخریم بعد خودمون کار کنیم کم کم حهیزیه درس کنیم
خواستم ببینم اگ بخوام هزینشو از بابام بگیرم هزینه ی جهیزیه خوب چقدر میشه لباسشویی و یخچال فریزر و تلویزیون و سرویس چوب با شوهرمه بتظرتون از پدرشوهرم چقدر بگیریم
نمیدونم ولی من پارسال دوتا قالی دوازده متری و یه قالی چه سه متری و یه دست مبل و یخچال و فریزرم و عوض کردم کلا شدن ۲۳۰و ماشین ظرفشویی هم اونموقه حدودا سی چهل تومن بود الان نمیدونم
مثلایه مقداربیشتربگوواین مقداراضافه روبگوقرض ولی مثل من پس نده😁😂
منم خونه خریدم
وسیله روبعدهاهم میتونی بخری ولی خونه نداشته باشی زندگی سخته
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ب هر حال خونه خالی داشتن بهتر از وسیله بدون خونس چون وسیله رو کم کم میشه خرید با حقوق ماهانه کم کم قسطی ولی خونه رو چی همش باید اجاره داد الانم ک کمتر از ۶ ۷ تومن هیج جا اجاره نمیدن
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
۶۰۰ وسایل خودم؟چقد اینا شوهرم بنظرتهنوز ۴ ماهه عقدیم۲ سال دیگ میمونم کم کم میخرم مجبورم
مانخریدیم
اومدیم خونه خودمون وقسط وقرضهاتموم شدکم کم خریدیم الحمدالله
😂😂خانواده خودت یا شوهرت خدایی فکرر خوبیه ولی من پدرشوهرم گرگ والستریته😂😂😂اخرش از تو حلقوممون می ...
ازجفتشون
طلاهای مادرم وپول پدرشوهرم😁😂🤣🤣
مثلا۱۰سال دیگه۲۰۰م الان اندازه۲م الانه بهش بده😁😂