2789
عنوان

هزینه جهیزیه

170 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها راستش من میخوام پول جهزیه و وام ازدواجمونو و تیک هایی ک پدرشوهرم میخواد بگیره با مقداری پول دارم جمع کنم خونه بخریم بعد خودمون کار کنیم کم کم حهیزیه درس کنیم

خواستم ببینم اگ بخوام هزینشو از بابام بگیرم هزینه ی جهیزیه خوب چقدر میشه لباسشویی و یخچال فریزر و تلویزیون و سرویس چوب با شوهرمه بتظرتون از پدرشوهرم چقدر بگیریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی بدن به بچه هاشون میدن

تامیتونی حتی به اسم قرض بگیر

مثلایه مقداربیشتربگوواین مقداراضافه روبگوقرض ولی مثل من پس نده😁😂

منم خونه خریدم

وسیله روبعدهاهم میتونی بخری ولی خونه نداشته باشی زندگی سخته

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
اونوقت اول زندگی میخوای توی خونه خالی زندگی کنی؟

محبورم عزیزم خیلی سخته ولی

ب هر حال خونه خالی داشتن بهتر از وسیله بدون خونس چون وسیله رو کم کم میشه خرید با حقوق ماهانه کم کم قسطی ولی خونه رو چی همش باید اجاره داد الانم ک کمتر از ۶ ۷ تومن هیج جا اجاره نمیدن

دیگ زیر۶۰۰نمیشهتوانشو دارن اونوقت؟بعد بدون وسیله چطور میخوایی زندگی کنی؟

۶۰۰ وسایل خودم؟

چقد اینا شوهرم بنظرت

هنوز ۴ ماهه عقدیم

۲ سال دیگ میمونم کم کم میخرم مجبورم

فکر خوبیه😂😂😂

من گرفتم پس ندادم

آخرش گفتن نمیخوادبدی😁😂🤣🤣سگ خوری کردم🤣🤣🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
۶۰۰ وسایل خودم؟چقد اینا شوهرم بنظرتهنوز ۴ ماهه عقدیم۲ سال دیگ میمونم کم کم میخرم مجبورم

مانخریدیم

اومدیم خونه خودمون وقسط وقرضهاتموم شدکم کم خریدیم الحمدالله

من گرفتم پس ندادمآخرش گفتن نمیخوادبدی😁😂🤣🤣سگ خوری کردم🤣🤣🤣🤣

😂😂خانواده خودت یا شوهرت 

خدایی فکرر خوبیه ولی من پدرشوهرم گرگ والستریته😂😂😂اخرش از تو حلقوممون میکشه بیرون 😂😂

😂😂خانواده خودت یا شوهرت خدایی فکرر خوبیه ولی من پدرشوهرم گرگ والستریته😂😂😂اخرش از تو حلقوممون می ...

ازجفتشون

طلاهای مادرم وپول پدرشوهرم😁😂🤣🤣

مثلا۱۰سال دیگه۲۰۰م الان اندازه۲م الانه بهش بده😁😂

مانخریدیماومدیم خونه خودمون وقسط وقرضهاتموم شدکم کم خریدیم الحمدالله

خداروشکر انشالله منم بتونم همین کارو کنم خیلی ذهنمو درگیر کرده بخدا از بس پول اجاره و اینا زیاده هیچی نمیمونه تهش ن صاحب خونه میشی ن پولی میمونه

ازجفتشونطلاهای مادرم وپول پدرشوهرم😁😂🤣🤣مثلا۱۰سال دیگه۲۰۰م الان اندازه۲م الانه بهش بده😁😂

😂😂😂افرین واقعن یادم باشه از این ب بعد حتمن ازت مشورت بگیرم😂❤️