2777
2789
عنوان

هزینه جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 32 پست
خداروشکر انشالله منم بتونم همین کارو کنم خیلی ذهنمو درگیر کرده بخدا از بس پول اجاره و اینا زیاده هیچ ...

دقیقا

الان راحتیم خونه داریم ووسایل روخودمون کم کم خریدیم واسترس قسط وقرض و....هم نداشتیم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
😂😂😂افرین واقعن یادم باشه از این ب بعد حتمن ازت مشورت بگیرم😂❤️

والا😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاالان راحتیم خونه داریم ووسایل روخودمون کم کم خریدیم واسترس قسط وقرض و....هم نداشتیم

اره واقعن وسیله رو میشه کم کم خرید قسطی خرید ولی خونه رو نمیشه فقد باید استرس اجاره و جابجایی داشته باشی وسایلای ادمم سر جابجاییی داغون میشه

اره واقعن وسیله رو میشه کم کم خرید قسطی خرید ولی خونه رو نمیشه فقد باید استرس اجاره و جابجایی داشته ...

انشاءالله سریع یه خونه خوب بخری

ولی سعی کن شده پایین شهربخری بخرولی آپارتمان نخر

ویلایی بخر

انشاءالله سریع یه خونه خوب بخریولی سعی کن شده پایین شهربخری بخرولی آپارتمان نخرویلایی بخر

انشالله 

راستش همینم واسم سوال بود بنظرت چرا ویلایی هر کسی ی چیزی میگ

این کار نکنی یه وقت ها قرض بگیری پس ندیخودش باعث اختلاف های خیلی بزرگ میشه

ن خب مثلن اگ دیرتر بدی چی 

چون پول تیک هایی ک میخوان بگیرنو ک کلن میخوام بگیرم ولی اگ بشه حتی ۱۰۰ تومن بیشتر قرضی بگیرم مثلن ماهی ۲ ۳ تومن کم کم پس بدم خیلی خوب میشه

انشالله راستش همینم واسم سوال بود بنظرت چرا ویلایی هر کسی ی چیزی میگ

آپارتمان باگذشت زمان پیشرفتی نداره ولی همیشه ویلایی پیشرفت داره والبته اختیارش دست خودته وفردابچه هات بزرگ شدن میرن بالاش رومیسازن خودشون

این کار نکنی یه وقت ها قرض بگیری پس ندیخودش باعث اختلاف های خیلی بزرگ میشه

ازپدرومادراختلاف پیش نمیاد😁😂

ن خب مثلن اگ دیرتر بدی چی چون پول تیک هایی ک میخوان بگیرنو ک کلن میخوام بگیرم ولی اگ بشه حتی ۱۰۰ توم ...

نه اختلاف پیش نمیاد

توکه نمیخوای ندی

میدی ولی بعدامیدی😜😜🤪🤪

ن خب مثلن اگ دیرتر بدی چی چون پول تیک هایی ک میخوان بگیرنو ک کلن میخوام بگیرم ولی اگ بشه حتی ۱۰۰ توم ...

عزیزم اگر قرض میگیری حتما شرایط پس دادنت رو توضیح بده تا با میل خودش بهتون پول بدن

شاید جایی تو زندگی خودشون روی اون پول حساب کرده باشن

نمیدونم اعتقاد هم داری یا نه ولی اگر به اسم قرض بگیری پس ندی یا خلف وعده کنی اون پول دیگه حلال نیست

عزیزم اگر قرض میگیری حتما شرایط پس دادنت رو توضیح بده تا با میل خودش بهتون پول بدنشاید جایی تو زندگی ...

ن اعتقاد دارم ولی میدونی پدرشوهرم توانایی مالیشو داره ولی اصن کمک نمیکنه واقعن من بابام الان میگ حاضرم واس جهیزیت یک میلیاردم بدم تازه جای ما رسمه ک پدر پسر خونه میده ولی پدر شوهرم هیچی حتی نمیگ بیاین این ۲۰۰ تومن واس رهن خونه باشه ازتون