2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

213 بازدید | 20 پست

۱سلام خانوما

من بارها در مورد خساست شوهرم اینجا حرف زدم و هرکسی ی راه حلی ی قضاوت هایی کرده ولی دیگ نمیتونم تحمل کنم.من خودم سود بانکی دارم ک بیشتر پولشو مادرم برام جمع کرده ۳ تومن سودش میاد و از بس سر پول دعوامون شده مادرم ماهی ۲ تومنم میده بهم ولی شوهرم همون ۳ تومن میدونه و میگ پول داری منم واس خونه خرج میکنم دیگ چ ماهیانه ای با زور ۱ تومن دو ماهه و بهم میده و هی میگ ماهی ۴ تومن داری از خداتم باشه بهش میگم خب ۴ تومن همشو ک تو نمیدی.خلاصه امروز دوستم دیدم ی گوشی آیفون ۱۳ خریده عین من شوهرش ماهی ۱ونیم میده بهش ولی خیلی تو این جور مناسبتا بهش میرسه.با خودم گفتم خدایا شوهر من ب زور ۱ تومن میده بهم میگ خرج دکتر و اینا باخودت.حالا اگ بهش بگم تولدم گوشی یا طلای کم قیمت هم باشه بخر میگ باشه ۱ تومن نمیدم بهت جمع میکنم میخرم.اخلاقش اینجوری گوهه.خیلی ناراحتم برا بختم و شانسم.دوستم میگ سورپرایزم کرده واس تولدم خدا خیرش بده از خیلی وقت پیش پول جمع میکرده اینم شوهر من.خانوما بخدا یبار نشده تو تولدم یا سالگرد یچیز گرون بخر آخرش مانتو می‌خره واسم.مردم شوهراشون ۵۰ تومن ۶۰ تومن واسشون جمع میکنن اینم جمع میکنه میگ پلی استیشن میخرم آخه اونو میخام چیکار بچم ۳ سالشه فقط واس هدف های خودش می‌خره.آرزوهای خودش.منم چیزی بگم میگ جمع کن خودت بخر 

ای بابا پیر میکنن آدمو با این پول دادنشون.ولی خوب اون پول که داری رو تبدیل به یه چیزی بکن نزار از اون استفاده کنه.بعدشم نزار بدونه چیزی داری وگرنه مردا بدونن پول داری محاله بهت پول بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا خودت را با دوستت مقایسه میکنی ؟ اینطوری دائم داری انرژی منفی جذب میکنی و این هم برای زندگی شما و هم برای زندگی دوستت بده ...

قرارنیست همه مردها مثل هم باشن ، مهم اینه که تودست و بارت پول باشه وحس نیاز نداشته باشی ...اون هم که جمع میکنه برای پیری و پیشرفت خودتون و بچه هاتونه ....پس تو و من نکن و حسادت هم نکن ...اینجوری فقط هرروز پیرترمیشی و از زندگیت و شوهرت زده میشی، این افکار همش از شیطان میاد چون دوس نداره زوج ها خوشبخت و شاد باشن ، لعن بهش بفرست و زندگیتو بکن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

خیلی خستم از مقایسه بختم و شانسم با بقیه با خودم میگم ای کاش دهه ۵۰ باهاش آشنا میشدم زندگی میکردم و تا دهه ۹۰ میمردم چون چیزایی اللن مد شدن و تو بورس هستن بین زن و شوهرا ک این حالیش نیس.گاهی میگم کاش من شوهرش بودم انقد سوپرایزش میکردم ک نگو بخدا ۲۰ میگیره شایدم بیشتر بهم میگ ۱۰ تومن داریما ینی من صدام درنیاد بهشم میگم میگ اره اللن ۵۰ شده حقوقم میخرم میکنه دیگ خستم از دعوا پسرم میترسم مریض شه دعوامون میشه کار میکشه ب کتک کاری میگم ای کاش بخاطر پول نمیزد منو احساس حقارت بهم دست میده😔میگم ای کاش کار ب اینجا نمیکشیید نگین با خودتون من زیاده خواهم الان از دور و اطرافتون یا بعضیا با خودشون منو مقایسه کنن یبار تو این ۷ سال زندگی ازش طلای ۲ ۳ تومنی ندیدم خیلی واس تولدم خرج کنه گل ارزون اونم ب زور من کیک شمع و آخرش اونم ب زور من آخرش بلوز یا شلوار یا مانتو شده کادو تولدم.اونم حد داره قیمتش مثلا مانتو ی تومن باشه ۱و۵۰۰ باشه نمیخره.اونوقت دختر خالم هم سن منه دوستم میبینم ک سالگرد شون تولدشون میگن شوهرم با ایفون سوپریزم کرده.من واقعا خندم میگیره همش احساس میکنم دروغ میگن ولی تو دستشون میبینم😔چی بگم تو این زمونه همه چی پوله همه چی

عزیزم چرا خودت را با دوستت مقایسه میکنی ؟ اینطوری دائم داری انرژی منفی جذب میکنی و این هم برای زندگی ...

اخه گلم واس پیری چرا جمع میکنه من اللن جوونم الان میخام بعضی چیزارو تا کی خودم با پول خودم برا خودم و خونه وسیله بخرم؟؟منم خستم.داغونم.میگم ینی دوسم نداره.بفکرم نیس.تنها نگرانیش خالی شدن فریزر همین فک میکنه نیاز منم همون فریزر و تمام.اللن میز عسلی احتیاج داریم واس خونه بهش میگم میگ نیاز نیس واقعا مهمونامون میان شرمنده میشم همشون بشقاب میذارن زمین یا بغلشون.میگ نیاز نیس بجای میز عسلی پولشو میذارم پلی استیشن میخرم اینجوری فقط میخاد ب هدف خودش نزدیک شه امیدوارم درکم کنی و دعام کنی

خرج خونه میکنه؟خوراکی اینا خوب میخره؟اگر اره که دیگه کوتاه بیا همه مثل هم نیستن

خرج خونه وظیفش اینه ک فریزر پر کنه فقط.ببین اون روز خواهر و برادر و مادرش میخاستن بیان دیدار ما برا زیارت گفتم اومدنی میوه بخر از سرکار اومدنی.سیب ترش سبز ک هر آدمی نمیتونه بخوره اونو و انگور تماممم اونارو خریده میگ بسه.میگم عزیزم عیبه ما میریم جاریم چند نوع میوه شکلات شیرنی میذاره میگ ما مثل اونا نیستیم آخرش خودم خجالت کشیدم رفتم ۴۰۰ و خورده ایی خرج کردم ببخشید ب ی ورشم نشد ک من مقام اینو بردم بالا.هیچی نگف نه تشکری هیچی خانوادشم فکر میکنن این می‌خره دیگ مادرم میگ بدبختی نخر بذار خانوادشم ببینن چ کنم خودم خجالت میکشم

خرج خونه وظیفش اینه ک فریزر پر کنه فقط.ببین اون روز خواهر و برادر و مادرش میخاستن بیان دیدار ما برا ...

پس حق داری تو خرید خونه ام خساست میکنه 

واقعا خساست درد بی درمونه دارم اطرافم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

واسه چی میخری خب.بذار ابروش جلوی فامیلای خووش بره.فامیل خودت اومد چیز خوب بگیر .واسش غذاهای ساده بذار اعتراض کرد بگو پولام تموم شد.از عمده فروشیا خرید کن .واسه خودت حتی شده کم پس انداز کن.

واسه چی میخری خب.بذار ابروش جلوی فامیلای خووش بره.فامیل خودت اومد چیز خوب بگیر .واسش غذاهای ساده بذا ...

الان ماشین داریم خب .ایران خودرو ثبت نام کرد چون من پلاک فعال نداشتم ب نام من زد پولشو ریخت قرار یک ماه دیگ ماشین بیاد از الان جلز ولز میکنه این ماشینی ک داریم بفروشه ک مبادا خدایی نکرده فردا پس فردا دو تا ماشین داشته باشیم من یکیشو ببرم اداره یکیشم بمونه حانم فک کنه مال اینه دیگ چون ب نامشه اصلا دوس نداره زنش احساس راحتی داشته باشه همش میخاد عذاب بکشم سختی بکشم.اصلا دوس داره.بهش میگم نفروش بذار دو تا ماشین داشته باشیم فردا تو ماشین میبری اداره منم با این پسرمون ببرم مهد اینا میگ ن خرجش نمیتونم جور کنم در حالی ک ۱۰ تومن از حقوق بدون اینک ب من یگ میزنه کارت دیگ خدا ازش نگذره