2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 20 پست
واسه چی میخری خب.بذار ابروش جلوی فامیلای خووش بره.فامیل خودت اومد چیز خوب بگیر .واسش غذاهای ساده بذا ...

میدونی پس انداز ک هر ماه شده ۱ تومنم واس خودم دارم از این میسوزم ک با ۲۰ شایدم بیشتر حقوق بهم ۱ تومن اونم با دعوا میده سالگردمون میشه من جلوش میزنم میرم ی بلوز خوشگل ۱ تومنی اینا واسش میخرم نخ اعلا. اونم مجبورا منو میبره رستوران پایین محله ارزون.😔در حالی ک خودش باهام مقایسه میکنه من ماهی ۴ ۵ تومن درآمد دارم تو خاک بر سر ۲۰ تومن دلش خیلی کوچیک .از این میسوزم همه شوهرا اگ پولی دست و بالشون باشه اولویتشون خودشون نیستن اولویت پس انداز بی خودی نیس اولویت آرزوهای زنشون 😔من بیچاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی پس انداز ک هر ماه شده ۱ تومنم واس خودم دارم از این میسوزم ک با ۲۰ شایدم بیشتر حقوق بهم ۱ تومن ...

من اصلا سر سالگردا هیچی نمیگیرم اون باید بگیره فقط تولدش.ببین شوهر من نمونه یه ادم غریب نوازه

واسه همه خرج میکنه همه رو سوار گردن ما کرده.منم ریز ریز برای خودم جمع میکنم.من اول زندگی خیلی سادگی کردم خیلی.بچه داری؟