من بارها در مورد خساست شوهرم اینجا حرف زدم و هرکسی ی راه حلی ی قضاوت هایی کرده ولی دیگ نمیتونم تحمل کنم.من خودم سود بانکی دارم ک بیشتر پولشو مادرم برام جمع کرده ۳ تومن سودش میاد و از بس سر پول دعوامون شده مادرم ماهی ۲ تومنم میده بهم ولی شوهرم همون ۳ تومن میدونه و میگ پول داری منم واس خونه خرج میکنم دیگ چ ماهیانه ای با زور ۱ تومن دو ماهه و بهم میده و هی میگ ماهی ۴ تومن داری از خداتم باشه بهش میگم خب ۴ تومن همشو ک تو نمیدی.خلاصه امروز دوستم دیدم ی گوشی آیفون ۱۳ خریده عین من شوهرش ماهی ۱ونیم میده بهش ولی خیلی تو این جور مناسبتا بهش میرسه.با خودم گفتم خدایا شوهر من ب زور ۱ تومن میده بهم میگ خرج دکتر و اینا باخودت.حالا اگ بهش بگم تولدم گوشی یا طلای کم قیمت هم باشه بخر میگ باشه ۱ تومن نمیدم بهت جمع میکنم میخرم.اخلاقش اینجوری گوهه.خیلی ناراحتم برا بختم و شانسم.دوستم میگ سورپرایزم کرده واس تولدم خدا خیرش بده از خیلی وقت پیش پول جمع میکرده اینم شوهر من.خانوما بخدا یبار نشده تو تولدم یا سالگرد یچیز گرون بخر آخرش مانتو میخره واسم.مردم شوهراشون ۵۰ تومن ۶۰ تومن واسشون جمع میکنن اینم جمع میکنه میگ پلی استیشن میخرم آخه اونو میخام چیکار بچم ۳ سالشه فقط واس هدف های خودش میخره.آرزوهای خودش.منم چیزی بگم میگ جمع کن خودت بخر
میدونی پس انداز ک هر ماه شده ۱ تومنم واس خودم دارم از این میسوزم ک با ۲۰ شایدم بیشتر حقوق بهم ۱ تومن اونم با دعوا میده سالگردمون میشه من جلوش میزنم میرم ی بلوز خوشگل ۱ تومنی اینا واسش میخرم نخ اعلا. اونم مجبورا منو میبره رستوران پایین محله ارزون.😔در حالی ک خودش باهام مقایسه میکنه من ماهی ۴ ۵ تومن درآمد دارم تو خاک بر سر ۲۰ تومن دلش خیلی کوچیک .از این میسوزم همه شوهرا اگ پولی دست و بالشون باشه اولویتشون خودشون نیستن اولویت پس انداز بی خودی نیس اولویت آرزوهای زنشون 😔من بیچاره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.