2777
2789

یک سال و سه ماه عقد کرده بودم و الان هم چهار ماهه و نیمه عروسی کردم.۱۹ سالمه .مدرس زبانم .شغل همسرم رو نمیتونم بگم تو سایت آشنا دارم.پارسال دانشگاه نرفتم ولی امسال حتما میخام برم .

وقتی دانشگاه برم خب همسرم رو خیلی کنار از الان میبینم و اون هم منو خیلی کمتر از الان میبینه.

بنظرتون وقتی کمتر خونه باشم و کنار ببینتم بیشتر قدرم رو می‌دونه و دوست داشتنش بیشتر میشه ؟اینقدر همش تو خونه بودم جدیدا محبتش کم شده . 

آخه بعضی ها میگن وقتی ازش دور باشی بیشتر قدرت و می‌دونه و بیشتر دوست داره و محبتش بیشتر میشه 

میخواستم ببینم حقیقت داره یا ن ؟.

ممنون میشم راهنماییم کنید 🥲🥲

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین باید بتونی تعادل بر قرار کنی به قول معروف از این ور بوم نیفتی یا مثلا دست از زندگیت بکشی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مرد با دور شدن زنش قدرش رو نمیدونه.  با زنانگی زنش هست که قدردان میشه. 

تربیت خانواده،  ذات خودش،  شخصیتش باعث قدردان بودنش میشه. بهخیلی چیزها بستگی داره. 

بعدشم سعی کن همیشه دور و خارج از دسترس نباشی، باعث سردی و دوری بین تون میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مراقب باش دور بودن زیادی هم باعث میشه موش بیاد وسط رابطه ،نه زیاد هم رو ببینید نه کم 

چون اول زندگیتونه باید کم کم به هم عادت کنید 

دور بودن برای زن و شوهر اصلا خوب نیست چون سردی میاره نه دلتنگی