2777
2789
عنوان

همه اینا رو با گریه نوشتم

120 بازدید | 7 پست

اینقدر گریه کردم نفس برام نمونده .شوهرم خیلی دوسم داره منم خیلی دوسش دارم .ولی اون ی هفته ای هست مثل قبل بهم محبت نمیکنه دیگه حس میکنم مثل قبل برام ذوق نمیکنه برعکس من خاک بر سر که الهی تیکه تیکه بشم همیشه در هر حالی حتی بدترین شرایط که حالم بده بهش محبت میکنم ولی اون اینجوری شده .

این‌قدر دلم شکسته ک اشکام بند نمیاد .

خونه پدر و مادرم همش بهم تو سری زدن همش محدودم کردن . آرزو به دلم گزاشتن ی بار با دوستام برم بیرون من ی زندانی بودم آره ی زندانی 😭😭

اینقدر این کارا کردم خستم کردن تا به شوهرم پناه بردم دوست شدیم بعد 8 ماه عقد کردیم 

همه این ها رو با گریه نوشتم 

دعا کنید برام طاقت ندارم 

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟

عزیزم رابطه دوستی با ازدواج خیلی فرق داره قرار نیس آدما همیشه ثابت بمونن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
عزیزم رابطه دوستی با ازدواج خیلی فرق داره قرار نیس آدما همیشه ثابت بمونن

الان یک سال و هشت ماهه ازدواج کردیم 

یک سال و سه ماه عقد کرده بودیم الان هم چهار ماهه و نیمه عروسی کردم ولی اصلا مثل اول برام ذوق نمیکنه و بعضی هفته اینقدر بی حوصلس اصلا یادش میرع محبت چیه در حالی ک من خاک بر سر در بدترین شرایط حالی و روحی محبتم همه چیم سر جلسه💔

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

الان یک سال و هشت ماهه ازدواج کردیم یک سال و سه ماه عقد کرده بودیم الان هم چهار ماهه و نیمه عروسی کر ...

خوب تو تو خونه ای کار زیادی نداری مردا اونقدر فکرشون درگیره که اصن به این چیزا فک نمیکنن

الان یک سال و هشت ماهه ازدواج کردیم یک سال و سه ماه عقد کرده بودیم الان هم چهار ماهه و نیمه عروسی کر ...

شاید مشکلی داره مرد ها معمولا اینجور مواقعی از یه چیزی رنج میبرن باهاش حرف بزن حتما 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇