2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتارم زشت بود

372 بازدید | 31 پست

امروز مادرم خونم بودن اوضاع مالی منم خوب نیست خلاصه با اصرارش رفت دوتا ماهی کوچیک خودش از پول خودش خرید میوه هم خرید اورد بعد دیگه داشتم نهار و میوردم سر سفره خواهرم زنگ زد به مادرم مامانمم گفت بیا اینجا نهار ماهی کباب کردیم (راستش خیلی ناراحت شدم چون ماهیا واقعا کوچیک بودن یکی رو برا مادرم و یکی از دخترام که مریضه جلوشون گذاشتم یکیم که یکم بزرگتر بود برا خواهرم و دخترش که قرار بود بیان گذاشتم کنار برنجا رو هم برگردوندم تو قابلمه و رفتم برا دوتا دخترای دیگم و خودم و شوهرم املت درست کنم تا درست کردم اومدم دیدم مادرم ماهی نخورده فقط به دخترم داده به بشقابشم دست نزده. به خواهرمم زنگ زد نیا بعد خودشم رفت خونه داییم ) خیلی حس تحقییر بهم دست داد نهار که نخوردم به بچه ها هم ماهی ندادم املت خوردن خلاصه کوفتمون کرد الان بنظرتون من رفتارم اشتباه بود که پاشدم چیز دیگه ای درست کردم یا شاید از صورتم فهمید ناراحتم

https://daigo.ir/secret/51172246655

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ایشالا هر چه زودتر اوضاع مالیتون درس شه به حق فاطمه زهرا 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

مادره ماهی بوده دلش خواسته اون دخترشم باشه اما وقتی غذا کم بوده خب کارشما هم درست بوده نمیشد که نون خالی بخورن دوتا ماهی برای ۸ نفر واقعا کمه

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

حق داشتی عزیزم 

یا رزاق زیاد بگو

سوره واقعه یاسین هم رزق میاره 

خدا بزرگه 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤