2777
2789
عنوان

بنظرتون مهریمو ببخشم یا نه

210 بازدید | 19 پست

۸ ماهه که ازدواج کردیم 

داریم جدا میشیم توافقی 

به من میگن مهریتو بگیر ولی من میخوام هر چه زودتر تموم بشه این جریانات 

ولی میگن طرف اومده ابروتو برده . پروام که هستن 

پشت سرمم کلی حرف در اوردن 

میگن حق طلاق دستته برو مهریتو هم بزار اجرا 

یکم اذیتش کن بعد خودت برو طلاقتو بگیر 

واقعا بد اذیتم کردن بچه ها 

خودش مادرش بنظرتون بزارم اجرا؟ اخه چیزی ام نداره ها نه ماشین نه خونه هیچی 

فقط میگن توام بلاهایی ک به سرت اوردنو به سرشون بیار بهد با حق طلاقت جدا شو 

نظرتون چیه؟

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

مهریه حقه 

به نظرم تحت هیچ شرایطی نباید ببخشی

مگر اینکه بیاد بابت کارای اشتباهی که کرده عذرخواهی کنه بگه گوه خوردم منو ببخش التماس کنه جلو همه اون موقع ببخشی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه رو نبخش،چون حقته..اگه الان راحت ببخشی،فردا میره این بلارو سر یه بدبخت دیگه هم درمیاره..

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

مخالفم

شما یه زندگی با هم داشتید و الان به این نتیجه رسیدید به هم نمیاین و میخواین زندگیتون تموم شه.چرا باید این وسط یکیتون تاوان بده؟اگه خیانت کرده که حقشه تاوان بده ولی عدم تفاهم بنظرت دلیل خوبی نیست.اگه چیزی تو این هشت ماه باهم خریدید نصف نصف بردارید ولی درست نیست اون بنده خدا تا اخر عمر تاوان هشت ماه زندگی رو بده.به دور از انسانیته

آره حق طلاق دستته طلاق بگیر مهریتم نبخش بهش ارث برسه اول مهریه تورو میدن به اینم فک کن ک اسمشو روت گ ...

یعنی من میتونم الان برم با حق طلاقم 

طلاقمو بگیرم و جدا شم ازش 

ولی مهریه امم بگیرمممم؟؟؟؟!😍😍😍😍

مخالفمشما یه زندگی با هم داشتید و الان به این نتیجه رسیدید به هم نمیاین و میخواین زندگیتون تموم شه.چ ...

خسیسه 

معتاده 

خیانتم کرده آبجی بله 

بد دهنه 

مادرش هرچی بگه اونه 

مخالفمشما یه زندگی با هم داشتید و الان به این نتیجه رسیدید به هم نمیاین و میخواین زندگیتون تموم شه.چ ...

مگه حتما طرف باید خیانتکار باشه که تاوان بده؟این بنده خدا میگه اذیتش کردن،اگه پای اذیت هم وسط نبود،به محض اینکه خطبه عقد جاری میشه، زن میتونه مهریه شو طلب کنه،چه برسه الان که این خانم ۸ ماه هم هست مزدوج شده

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
خسیسه بددهنه خیانت کرده هرچی مادرش بگه همونه

اگه  مشکل خیانت و دهن بینیه که تا پای بچه نیومده وسط زودتر جدا شو. اگه چیزی نداره برای مهر بهت بده ،  ممکنه لج کنه طلاقت نده .‌رودتر باهاش به یه توافقی برس جدا شو