2777
2789
عنوان

طبقه ی بالای خونه پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 57 پست
من باشم میرم اجاره ولی اونجا نمیرمو اینکه بری اونجا موندگار میشی نمیتونی خونه بخری

نه عزیزم این بستگی ب شوهرش داره 

اتفاقا اجاره بره شاید نتونه دیگ خونه بخره چون خیلی اجاره ها سنگین شد ما خودمون پیش مادرشوهریم امت داریم خونه میسازیم

من 15 ساله طبقه بالاپدرشوهرمیشینم قبلامادرشوهرم هم بودولی سه سالی میشه به رحمت خدا فته حتی پخت وپزپدرشوهرم هم بامنه خیلی هم َسخت نیست خوبه خداراشکر نمیخوام هرروزاسباب کشی کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این بستگی ب شوهرش داره اتفاقا اجاره بره شاید نتونه دیگ خونه بخره چون خیلی اجاره ها سنگین شد ...

نمی دونم شایدم ماهم خونه خریدیم یا ساختیم... فعلا پیشنهادشون این بود تا ببینیم چی میشه

چون به این زودیا هم عروسی نمی کنیم

این کاربری دست ۱۲ نفره!

نه عزیزم این بستگی ب شوهرش داره اتفاقا اجاره بره شاید نتونه دیگ خونه بخره چون خیلی اجاره ها سنگین شد ...

اصلا کلا نزدیک که بشن دخالت ها و ناراحتی ها شروع میشه

ما یه مورد داشتیم مادرشوهر و عروس و پسر خوب بودن باهم خیلی به یه مشکلی خوردن رفتن تو ساختمون مادرشوهره 

اینقدر مشکلات بالا گرفت زنه گفت یا خونه میگیری یا طلاق

مرده رفت خونه گرفت

وقتی نزدیکن ناخودآگاه این اتفاق میفته 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

من خودم زیاد ادمی نیستم که گرم بگیرم و همه چی رو تعریف کنم... من به خانواده خودمم همه چی رو نمیگم ول ...

ببین بحث گفتن نیست

من چند ماه تو یه کوچه با مادرشوهرم بودم ، با خواهرشوهرم دیوار به دیوار

رفتارهایی بدی ازشون ندیدیم

ولی اینکه هر جا میرفتم ، هر کی میومد خونه مون ، هر چی دستم بود ، خلاصه همه کارهام تحت نظر بود

یه بار برا یه اداره ، مجبوری چادر سر کردم

۷ صبح از خونه زدم بیرون ، مادرشوهرم سرشو از پنجره بیرون آورد گفت به به چه چادر بهت میاد 😂😂

یا مثلا مهمون میرفت خونه خواهرشوهرم ، همه بچه هاشونو میفرستادن خونه ی من « بچه هم نداشتما »

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نمی دونم شایدم ماهم خونه خریدیم یا ساختیم... فعلا پیشنهادشون این بود تا ببینیم چی میشهچون به این زود ...

اما ی چیزی بگم بهت اگ میبینی امکان این هس ک الان براتون خونه بخرن تا عقدی بگو من خونه جدا میخوام شاید اونجا رو فروختن ی جا جدا برات خریدن تا خرشون از پل رد نشده کوتا نیا

اگه خوبن کنترل گر نیستن برو ،اجاره نشینی خیلی بده ،سرسال داستان داری بابت جابجایی ،اگه میترسی تو زندگیت دخالت کنن و مشکل مالی نداری برو مستاجری ولی جایی خونه بگیر که سر سال مجبور به جابجایی نشی،اجاره نشینی خیلی سخته مخصوصا اگه درامد خوبی نداشته باشی

ببین بحث گفتن نیستمن چند ماه تو یه کوچه با مادرشوهرم بودم ، با خواهرشوهرم دیوار به دیواررفتارهایی بد ...

ازدواج چه چیز مسخره ای خداییش 

البته چون پول نیست اینطوریه...  

این کاربری دست ۱۲ نفره!